Autko w dniu kupna miało przebieg 64.000. rocznik 1999. Posiada elektryczne szyby, ma klimatyzację ABS 2 poduszki. silnik 1,4 benzyna 8 zaworowy.

Prace nad oświetleniem które zapala się jak otwieram drzwi
to efekt końcowy:
Jeżdżąc po okolicy często kupuję sobie coś do picia do samochodu i nie mam gdzie położyć puszki z napojem więc naszła mnie myśl o montażu uchwytu na kubek. Więc szybkie odwiedziny na allegro i kupiłem odpowiedni sprzęt potrzebny do raelizacji pomysłu. Oto rzeczy które kupiłem:

Jest to schowek na kasety dedykowany do seata ibizy ale pasuje też do mojego polo

a tu jest uchwyt na kubek od audi a6 z 2001r.
Po kilku dniach spędzonych na tym jak to zmontować, posklejać i po wykonaniu odpowiednich pomiarów zdecydowałem się że ma to wyglądać tak:

Miałem zabudować cały otwór ale szkoda mi było utracić miejsce na cokolwiek. Postanowiłem więc że przestrzeń nad uchwytem na kubek przeznaczę na wąską kieszeń na płyty CD. Zrobiłem stelaż z kawałków plastikowych i obkleiłem to materiałem polarowym żeby płytki się nie tłukły
efekt końcowy jest taki:

oraz z puszką:

Można bez problemu zmieniać biegi nic nie przeszkadza. Więc looz i spoko
kolejna zmiana w moim autku. Kupiłem sobie zestaw odseparowany infinity. Głośniki trafiły w mocowania w drzwiach z tweeterami był większy problem Nie było gdzie ich dać więc zamontowałem je w maskownicach lusterek. Mata szklana żywica szpachla i szlifowanie oraz malowanie i otrzymałem taki efekt:
[/img]

Lampy od 6n2

kierownica obszyta skórą

a tu moje 3 światło stop Trochę rzeźby było ale osiągnąłem to co chciałem

no i doczekały się Nareszcie odnowiłem felgi które czekały na moje chęci w garażu. Zmotywowała mnie trochę żona która skrzywiła felgę stalową i przecięła oponę najeżdżając na krawężnik. Nie ma tego złego
Felgi wyczyściłem przeszlifowałem ranty pomalowałem i teraz wyglądają tak:
a tu zdjęcie w trakcie zmian felg

Felgi to BBS 15" 6J a opony 195/45/15
Zdjęcia robiłem telefonem na szybko ale postaram się umieścić inne lepsze
Tak było jeszcze nie tak dawno:
a teraz jest tak:

[/URL]
Udało mi się załatwić zapalniczkę z czerwoną oblamówką <banana> i nawet świeci na czerwono. I udało mi się nakłonić jednego sprzedawcę na allegro aby wymienił się ze mną na panele od radia Dałem mu z zielonym podświetlaniem a on mi dał z czerwonym <terefere> <terefere> (fakt że radio lipa ale teraz chociaż się komponuje)
Zakupiłem uszkodzony licznik od golfa IV więc zaadoptowałem od niego wskazówki jak i diody

:D. Obecnie wymieniłem diody z zielonych na niebieskie pozostało jeszcze podświetlić wskazówki na czerwono. Może w tym tygodniu. Zobaczę jak z czasem. Obecnie wygląda tak:

W rzeczywistości ten niebieski świeci jaśniej niż widać na zdjęciu
Pomalowałem zaciski na czerwono oraz założyłem dystanse na tylną oś. Zmiany kosmetyczne ale jak cieszą oko.