Zderzaki VW polo 6N pilne prosze o pomoc

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

j
joker817
Newbie
Newbie

Zderzaki VW polo 6N pilne prosze o pomoc

Post autor: joker817 »

Witam jestem posiadaczem vw polo 6N z rocznika 1995 mam pytanko chcialem wymienić zderzaki na szerokie do przodu i tyłu czy jest taka możliwość i moze ktos się tym zajmuje z okolic śląska bo chetnie bym to powierzył fachowcowi lub jakiemus forumowiczowi by mi pomógł. Z tego co słyszałem podobno są inne zaczepy dlatego prosze uprzejmie o pomoc i pozdrawiam wszystkim gdyż jestem tu nowy.
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

Poszukaj w manualach ksiazki 'sam naprawiam samochod'. Jest do sciagniecia w PDFie. Zderzaki szerokie sa plug&play, a wymiana nie powinna stanowic trudnosci. Instrukcja wymiany jest w ksiazce.
BTW, jak masz mozliwosc, to zacznij szukanie od szrotow - zdarzaja sie w smiesznych cenach zderzaki w dobrym stanie.
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Dokładnie :) Ja szeroki zderzak na przód (z halogenami, kratkami i hokejem) dorwałem za 200 zł :D Przy czym cena samych halogenów to ok. 80 zł za sztukę :P Teraz czeka na lakier i za kilka dni będzie w aucie :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
madmax
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: madmax »

joker817 trzy słowa...zrób to sam! :) zaoszczędzisz kasiory to raz a satysfakcja, że możesz coś zrobić przy aucie samemu - bezcenna :D
moja czerwona taczka
Ślesin 2007 ║ Więcbork 2008 ║ Ślesin 2009 ║ Pławniowice 2009 ║ Ślesin 2011 ║ Dzierżązna 2011 ║ Ślesin 2012 ║ Dzierżązna 2013
Obrazek
b
borys_wrocek
Swój
Swój

Post autor: borys_wrocek »

nie wiem jak tył ale przód przekręca się plug and play, jedyne zaczepy jakie są inne to te od halogenów, z wąskiego nie przekrecisz do szerokiego i odwrotnie.
ps. sprzedam szeroki zderzak.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”