Witam czy w waszych polówkach też niema zadnych czujników żeby zapoalało się oświetlenie wnetrza jak się otwiera tylne drzwi, czy to tylko u mnie czegoś takego niema??? Czasami jest to denerwojące, taki brak oświetlenia przy otwieraniu tylnych drzwi.
Zobacz czy nie ma otworów na krańcówki. Nie wiem jak w 6N ale w classicu miejsce jest i wystarczy włożyć krańcówkę i podłączyć równolegle do przednich drzwi. Lewe z lewej, prawe z prawej. Chyba, że chcesz oświetlenie tylko z tył to trzeba pokombinować.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee
Chciałbym żeby światło zapalało się tak samojak przy otwieraniu przednich drzwi, ale z tego co oglądałem to nie ma tam zadnych czujników, dziwne bo w wiekszości samochodów to raczej są.
robercikj100 na dole (nad progiem) po otwarciu drzwi powinien być wyłącznik. Z przodu i z tył. Zobaczy czy z tył jest wyłącznik czy jest kwadratowa dziura pardon otwór
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee