sezon 2011 http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420
\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku
kolor auta, czarna perła, a skoro już tak robisz nie warto pomyśleć lepiej o lepszej jednostce napędowej na początku a później się brać za malowanie?? bo poźniej się okaże że pomalowałeś komorę a trzeba ciąć przerabiać, porysuje się itp. i będzie głupiego robota
nie odpowiedziałeś jak z trwałością złocenia?? jaka jest gwarancja??
[quote=""vwkas18""]kolor auta, czarna perła, a skoro już tak robisz nie warto pomyśleć lepiej o lepszej jednostce napędowej na początku a później się brać za malowanie?? bo poźniej się okaże że pomalowałeś komorę a trzeba ciąć przerabiać, porysuje się itp. i będzie głupiego robota
nie odpowiedziałeś jak z trwałością złocenia?? jaka jest gwarancja??[/quote]
Z silnikiem nic raczej robić nie będe , auto leży na glebie więc szybko jeździć nie będzie, pozatym nie zależy mi na tym, mam w domu drugi szybki samochód który spełnia te oczekiwania.
Gwarancja oczywiście na złocenie jest, tak samo można przepolerować to jak srebro.
Kolor czarny mi średnio pasuje dlatego że czarnych aut jest od cholery
[quote=""Kosiar""]Heh zobaczymy zobaczymy tam sama elita zjeżdża[/quote]
Też tam będę,ale jako zwiedzający, miło będzie zobaczyc polówkę z forum. Wyślij im na maila zdj. swego autka. Jak Cię zaproszą daj znac.