[quote=""FilipO""]Dziadek 13 widze na fotkach ze musiales usunac pokretlo do regulacji siedzenia od strony pasazera.... podlokietnik byl za szeroki ??[/quote]
Słabo coś widzisz.
Gdzie to usunięte pokrętło ?.Na przedostatnim foto tak to wygląda ale to siedzenie jest cofnięte i nie widać pokrętła.
Na tej zasadzie każdy podłokietnik idzie stabilnie zabudować.
on nie ma tunelu srodkowego... tego pod reczny... "Pasuje do pojazdów które mają odstęp miedzy oparciami przednich foteli minimum 14cm, a tunel środkowy do którego przykręca się podłokietnik powinien mieć szerokość między 12 – 14cm." to jest taki sam podlokietnik jak ja mialem, takze musisz cos wymodzidz z tunelem srodkowym.
"...Uważaj jak tańczysz, bo życiowy parkiet bywa śliski..."
Znalazłem jeszcze taki: http://moto.allegro.pl/item942023080_po ... ibiza.html. Sądzę że byłby ok, ale trzeba wykorzystać rozwiązanie Dziadka13 i sądzę że będzie ok. Ja mam właśnie Polo z takim ręcznym jak Dziadek 13.
FilipO możesz wyjaśnić mi bardziej łopatologicznie o co chodzi z tym tunelem? Przecież ten podłokietnik ma "płozy" więc nie rozumiem w czym problem? Nie wiem też jaki jest odstęp między fotelami?
"...reggae jest radością, rzeczywistość to zły sen..."
- Vavamuffin
te plozy maja otwory ktore sa przytwierdzone do tunelu, obudowy recznego... gdybys chcial przykrecic to do karoseri pod recznym to cieko byloby regulowac oparcie i zapinac pasy gdyz te plozy zajmowaly by cala przstrzen miedzy fotelami...
"...Uważaj jak tańczysz, bo życiowy parkiet bywa śliski..."
Jestem w trakcie montażu. Niedługo fotki i może manual jeśli się sprawdzi. Od razu mówię, że sposób fabryczny - przykręcenie do obudowy ręcznego - to jakaś kpina. Umiejętności rzeźbiarskie znowu w cenie. Ech!!!