[quote=""Paffcio""]
Przy polo siedziałem 7h bo po zimie strasznie ciezko usunac mikrorysy i jakos to wyszło, zamawiam pakiet Meguiars'a niebawem [/quote]
czym usuwałeś swirlsy i jaki pakiet meguiars zamawiasz?
turzol
te mikrorysy (kółeczka na klarze wynikające z mycia zimowego) usuwałem meguiars'em SwirlX'em, jestem pełen podziwu dla tego cuda, a pozniej woskowałem sonaxem politurą...
teraz chce zamowić pełen pakiet meguiars'a, tzn siakaś pasta, wosk, glinka - nie bardzo wiem co wybrać...
no własnie, może turzol sporzadziłby jakiś taki komplecik do pielęgnacji autka? bo ja tak samo jak paffcio nie wiem za co sie zabrać, tzn, jakiś podstawowy zestaw na początku do usuwania rys, jakaś glinka, szampoon i wosk ?:)
a żeby nie było zaśmiecania to pięknie wygląda ryjek polówki na zdjeciach klasa!
[quote=""Toto""]Paffcio Ty chyba każdy dzień spędzasz w garażu przy Polo, słupki pod tweetery teraz szykujesz? [/quote]
ano troche czasu spędzam, studiuję w weekendy, a jako, ze nie moge znalezc stałej pracy to mam czas na modzenie
tak, robię słupki, nie spodziewałem się, ze bedzie to tak denerwująca i czasochłonna robota (robie to pierwszy raz)
no to powodzenia przy słupkach, mnie też to będzie czekać jak w końcu zakupie jakiś zestaw na przód oczywiście zdawaj sprawozdanie z postępu prac :oki:
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
Dziś dzień nerwów - praca przy słupkach :crazy:
nie mam nerwów do rzeźbienia, nie za bardzo mi sie podoba efekt
zamowione hertze ktore pojda w słupki beda musiały poczekac, bo bede jeszcze raz rzeźbił, tym razem troche nizej je "osadzę" i oczekuję pomocy mario :jester: :crazy: