xenon a prawo

Coś nie działa? Nie wiesz jak uporać się z usterką bądź problemem technicznym w Twoim polo? To właściwy dział,by zadać pytanie.

Moderator: Global Moderator

Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

xenon a prawo

Post autor: Hiszp4n »

mam w polo soczewki Depo a w nich xenon HID no i dzisiaj zatrzymała mnie policja ;p musiałem na przystanku zrywać folie z przednich okien :D ale to mniejsza o to, dowodu mi dzięki temu nie zabrali ALE... policjant przyczepił się do xnenonu :( powiedzcie mi co zrobić żeby sie nie czepiali?? czy jak założe spryski to bedzie dobrze?? czy w ori xenonie od GTI jest samopoziomowanie czy jakoś tak?? czy o co mu chodziło?? nie zabral mi dowodu bo powiedziałem ze dopiero kupiłem i zmienie na normalne żarówki :) no ale do czasu jak mnie znowu zobaczą bo niestety troche sie polo w oczy rzuca ;p powiedzcie mi jak to z tym xenonem jest ;/ bo jak nic nie da rady to sprzedam ten xenon i kupie jakieś dobre żaróweczki :)
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

Post autor: elja »

gti ma uklad samopoziomujacy i sprykiwacze, tak to jest z tymi xenonami z allegro
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

w sklepie były kupowane a nie na allegro ;p jak by ktos był chętny to moge sprzedać ;p mam paragon i karte gwarancyjną paragon na 199zł sprzedam taniej ;p

myślałem ze w polo GTI nie było takiego czegos jak samopoziomowanie ;/ jakie żarówki H7 do tych soczewek włożyć zeby to świeciło?? jakieś philips-y?? czy co polecacie??
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

ja mam philps bule vision i jest bardzo dobrze, ale niestety jest to okupione wysoka cena, ale z perspektywy czasu nie zaluje wydatku
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

zobacze w sobote ;) ile kosztują?? tylko do mnie to h7 idą jak dobrze swiecą to cena nie gra roli ;) tyko nie chce jakiś tam niebieskich poświat ;/ dobrze jak by świeciły BIAŁO :)
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

te sa biale wlasnie, a kosztuja ponad stowke
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

a jaki masz ten xenon ? 6000 , 8000 ,12000 ?
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

a bo ja wiem :) miałem jak kupiłem :) a chcesz kupić?? sprzedam za przyzwoitą cene
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
m911
Swój
Swój

Post autor: m911 »

fotki daj, albo link takich samych na allegro
Seat Arosa 1,8T & VW Golf II 2.0 ABF
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

http://moto.allegro.pl/item933474278_xe ... rmany.html

od tego gościa mam paragon kupione 02.10.2009 i też taka cena taki sam znaczek na ksiazce gwarancyjnej więc to raczej to ;]

oczywiscie świecą pięknie no ale nie chce mi sie babrać z panami niebieskimi ;p widać ze to jest xenon po zapaleniu jest błysnięcie i sie powoli rozświetla :) naprawde fajnie to wygląda za miastem widać elegansio jadąc w nocy :)
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

im chodzi o barwe swiatla, a na aukcji jest kilka do wyboru, napewno masz to gdzies napisane na opakowaniu, jakas 4 cyfrowa liczba i litera K, np 4000K
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

opakowania nie mam mam tylko paragon i gwarancje ale nie widze tu nigdzie oznaczenia :(
I miejsce plac manewrowy
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

nom o barwe bo kumple jezdza na 6000 i zadko kogos lapia :) ale ci co maja 8000 w zwyz to juz wali niebieska poswiata idowodzik idzie :) dlatego podaj nam barwe jaka masz :)
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

będzie na żarówce napisane czy gdzie?? bo opakownia nie mam ;/
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

oznaczenie barwy znajduje się na mocowaniu żarnika, a jeśli nie - to na metce/naklejce na którymś z kabli instalacji.
ODPOWIEDZ

Wróć do „100 technicznych pytań do...”