usterka

Coś nie działa? Nie wiesz jak uporać się z usterką bądź problemem technicznym w Twoim polo? To właściwy dział,by zadać pytanie.

Moderator: Global Moderator

s
synek204
Newbie
Newbie

usterka

Post autor: synek204 »

mam takie pytanko kapie mi płyn chłodniczy z lewej strony pod rozrządem i nie wiem o co kaman,czy to jakaś poważna usterka czy można jakiś czas tak jezdzic bo potrzebuje atko i do mechaniora moge wsawic gdzies dopiero jak cos pod koniec nastepnego tygodnia,mam polo 6n 95r 1,4kat??????
s
savic
Swój
Swój

Post autor: savic »

pompa wody zaczęła przepuszczać niby nic wielkiego ale ja na mokrym pasku bym nie jeździł
Obrazek
Awatar użytkownika
NeVWille
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: NeVWille »

[quote=""savic""]pompa wody zaczęła przepuszczać niby nic wielkiego ale ja na mokrym pasku bym nie jeździł
[/quote]
dokładnie radze jak najszybciej z tym zrobic
Obrazek
s
synek204
Newbie
Newbie

No dzięki koledzy za rade wiec robię to jak naj szypciej!!! A może pasek jakoś chlapać tym na maskę przy rozruchu silnika jak by się zamoczył,oczywiście od spodu na maskę????A jeszcze mam pytanie jak by uszczelka pod głowicą puszczała to w którym miejscu mógłby być wyciek??????
Awatar użytkownika
madmax
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: madmax »

[quote=""synek204""]naj szypciej!!! [/quote]
jeeezu...

[quote=""synek204""]A może pasek jakoś chlapać tym na maskę przy rozruchu silnika jak by się zamoczył,oczywiście od spodu na maskę????[/quote]
jak zamoczy się pasek, to przy rozruchu rozrzuca wszędzie, na maskę też.

[quote=""synek204""]jak by uszczelka pod głowicą puszczała to w którym miejscu mógłby być wyciek??????[/quote]
w tym miejscu w którym by puszczała :oki:
moja czerwona taczka
Ślesin 2007 ║ Więcbork 2008 ║ Ślesin 2009 ║ Pławniowice 2009 ║ Ślesin 2011 ║ Dzierżązna 2011 ║ Ślesin 2012 ║ Dzierżązna 2013
Obrazek
s
synek204
Newbie
Newbie

Sorki za pisownie ale jestem w pracy i mam trochę roboty wiec pisz w pośpiech i tak wyszło!Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „100 technicznych pytań do...”