[quote=""2mek""]Jak tak bardzo sie upierasz przy fabrycznym radiu to może coś takiego
http://www.allegro.pl/item920157272_ada ... akosc.html
osobiscie nym zmienił radyjko :butcher:[/quote]
Ciekawa cena tego co pokazałeś

Ale powiedz mi czy to urzadzenie zabiera mi 2 kanaly radia z 4 ? Gwizdki bede mogl zmostkowac razem z glosnikami umieszczonymi w drzwiach ? Czy to działa w jakiś inny sposob. Wybacz pytania ale lepiej teraz wypytac o wszystko niz pozniej mam plakac nad 35 złotymi (bardziej nad zawracaniem sobie glowy) 8-)
Również kolego wolał bym kupić radio, miec z glowy zabawy, oraz móc odtwarzać mp3 itd. Ale takie koszta na chwile obecną do mnie nie przemawiają. Zreszta lubie w Polusiu wszystko co seryjne i ciezko mi sobie wyobrazic w miejscu obecnego radia jakis wynalazek nie pasujący do konsoli
[quote=""Bartosz85""]Jak bys byl zainteresowany linkiem podanym wyzej to mam cos takiego do sprzedania bo moje radio tez nie ma wyjscia na wzmacniacz. Teraz mam juz wzmacniacz z mozliwoscia podpiecia radia bez takich przejsciowek (nie pamietam jak to wejscie sie nazywa) a przejsciowka lezy nieuzywana w domu. Drugie rozwiazanie kup wzmacniacz z wejsciem sygnalu glosnikowego tak jak ja.[/quote]
Narazie zbieram informacje co i jak, ale dzieki serdeczne za propozycję. Co do kupna wzmacniacza opisanego przez ciebie rowniez moze być problem, gdyz wolę kupic coś lepszego a używanego. Wątpie w to że na allegro znajdę używany taki wzmacniacz o zadowalajacych mnie parametrach. Tym bardziej, ze radio bedzie z całą pewnościa. Niestety nie mozna miec wszystkiego na juz :glare: .
Mam jeszcze pytanie ktore odbiega od tematu (jeżeli uważacie to za mocne złamanie regulaminu pomincie je). Czy w waszych polo (mowa tu o 6n2) w standardzie rowniez byly na drzwi (pod boczkiem) przylepiane wygłuszenia ? Zaslania to wszystkie dziury i wgłebienia. Możecie coś powiedziec o jakości takiego wyciszenia ? Lepiej to oderwac i wyciszyc czyms normalnym czy jednak warto zostawić ? Dzięki Panowie, Pozdro :good: