[quote=""Paffcio""]Pat
miales zolte drzwi? :jester:[/quote]
Dokładnie,na początku tematu pisał o tym...
[quote=""Pat""]Zmieniony lakier, było kiedyś żółte (jeszcze muszę wypolerować)[/quote]
jeszcze przyjdą koła + gleba i będzie miodnie jakie planujesz oponuy założyć na te alu :?: proponowałbym 175/55 R15 na pewno nic nie będzie obcierać :good:
Na razie czekam zobaczymy w jakim stanie są te oponki co są na felgach najwyżej dokupię jedną 195/50 na ten sezon a na następny zastanowię się nad nowymi ten rozmiar co mówisz 175/55R15 mogę mieć np Fulde za 199,45 i wygląda całkiem nieźle :cool2:
tak robi się lekki trapez na 7 calach i przynajmniej nic nie ociera, od początku modzenia przy zawiasie i kołach nie rozstaję się z tym rozmiarem opon są idealne przy glebie - 100 miałem je na felgach z et 28 i nic nie tarło teraz podobnie mam jakieś - 90 (gwint) przy Et 35 też jest dobrze, wręcz bardzo dobrze
[quote=""mario6n""]po co Ci taki emerycki dodatek [/quote]
dla mnie to jest podstawa,skoro stac mnie na jakieś modyfikacje to 3-ci stop jest przy tym pikuś. Po 2 nie każdy za Tobą może zareagowac nie widząc 3-go stopu np. jakiś młody kierowca(nie generalizuję).
[quote=""vanquisz""]Nie myślałeś zrobić czegoś z ramką tablicy rej.?
[/quote]
Myślałem żeby wyrzucić ramkę i zostawić samą rejestracje bo strasznie odstaje i na dodatek mam ja teraz przynitowaną bo wcześniej była masakra ta ramka tak latała że wydawała gorszy głos niż silnik ...
[quote=""Pat""]Doszły felgi 15' 7J trzeba przy nich trochę popracować i będzie dobry efekt, ale zdecydujcie sami do tego będą Uniroyale Rainsport2 195/50R15
[/quote]
do jakiej gleby cchesz to zalozyc?
bo juz na -4 bedzie obcierac przod na 100%
wiem to z wlasnych doswiadczen
[quote=""Larson""]Pat napisał(a):
Doszły felgi 15' 7J trzeba przy nich trochę popracować i będzie dobry efekt, ale zdecydujcie sami do tego będą Uniroyale Rainsport2 195/50R15
do jakiej gleby cchesz to zalozyc?
bo juz na -4 bedzie obcierac przod na 100%
wiem to z wlasnych doswiadczen[/quote]