tak to jest rozstaw 4x100 jeździły wcześniej w golfie mk2 rozmiar 7Jx15
ET 35 a nie 38 jak pisałem po pracach konserwatorskich okazało się że to są felgi firmy RH
Ostatnio zmieniony 22 mar 2009, 9:32 przez mario, łącznie zmieniany 1 raz.
Felgi bardzo zacne (kumpel ma podobny wzór na punciaku i wyglądają rewelacyjnie) - ja bym koloru nie zmieniał - ale to już mój spaczony gust, że podobają mi się felgi w innych kolorach niż srebrny.
[quote="Primo"]Ale na zawiasie 80/60 jakby wciąż za wysoko :/[/quote]
niżej nie zejdę warunki drogowe na Podkarpaciu mi to nie pozwalają :x o opony są tak jak mówisz 175/55
Nie no spoko jest, tylko o to chodzi że wysoko stoi jak na 80/60. Jak sie jeździ na tych oponkach, bo tez mam zamiar taki rozmiar zakupić, nie było problemu z naciągnieciem u zwykłego wulkanizatora na 7j? Dobrze trzyma ciśnienie.
Twoje mody posuwają się w dobrym kierunku auto się przeistacza ;] tylko myślę że powinieneś jeszcze sciągnąc listy z drzwi co w dużym stopiniu wpłynie na poprawę wyglądu ;]
Nie no wymiata polówka. Według mnie najlepsza pola na forum, chciaż chyba na poprzednich felach było troszke lepiej. A te lampy co to za model i jakiej firmy? Kiedys widziałem w k-ce pole na takich i są to jedne z najładniejszych lamp (angel eye - shit).
Podziwiam i pozdrawiam.
Dobre koło, niby wzór dość oklepany a jednak daje radę całkiem. Za klary z inpro też duży plus
Ogólnie pozytywnie, tylko stanowczo za wysoko stoi na tej zawieszce