Ma moze ktos w swoich ringach zalozone diody?? Interesuje mnie czy beda dobrze widoczne w dzien. W swoich mam zwykle zaroweczki ktore owszem swieca dosc mocno i sa widoczne nawet w dzien ale barwa ich jest zolta co nie bardzo mi podchodzi... Najbardziej wdzieczny bede za foty. :beg: Temat nieraz juz poruszany ale nie widzialem nigdzie zdjec ani mowy jak swieci dioda. Dodam ze mam Lampki marki DEPO
Swiatla do jazdy dziennej musze miec oznaczenie E4 i nie mozesz uzywac postojowek jako ich zamiennika...
Jak gliniarz bedzie upierdliwy to dostaniesz mandacik za jazde bez wlaczonych swiatel mijania + kolejny za jazde na swiatlach przeciwmgłowych (zalezy od panujacych warunkow atmosferycznych). A swoja droga to powinni karac za jazde na swiatlach przeciwmgłowych bo masa ludzi jezdzi bez potrzeby oslepiajac innych uzytkownikow.
...no i jeszcze raz prosba o foto tych diodek zza dnia
koledzy widze ze macie soczewki?? jak tam z regulacją?? bo u mnie nisko świecą a mam podniesione na maksa tzn kręce i wyżej sie nie podnoszą ;/ tam gdzieś jest drugie pokrętło do regulacji soczewki czy tylko jedno??
Dwa pokretla. Jedno od ustawienia gora-dol (imbus blizej blotnika) i drugie od ustawienia skupienia do srodka badz bardziej na pobocze. U mnie tez bylo ciezko wiec podlozylem podkladke pod srube mocujaca.
Zaznaczylem miejsca gdzie poszla podkladka. Po tym zabiegu bez problemu ustawilem jak chcialem
No to bede klamal... nie trzeba :aniolek:
Tak serio teraz... owszem trzeba ale to zadanie na 10-15minut
To co zaznaczylem to regulacja soczewki. Drogowych nie da sie wyregulowac. Ale tak jak mowilem... podkladeczka zalatwia sprawe