I co sie zmieniło ? A no karta pamieci , procesor, nieznacznie wymiary. Wyglad samego urzadzenia tez nieco inny.
Co do wyboru ktory - to jakbym trafil na 50.1 z SirfAtlas IV to bym jego brał. A dopiero w dalszej kolejnosci 50.1 z Centrality Atlas III i na koncu Lark 50.2
[quote=""bazi""]Co do wyboru ktory - to jakbym trafil na 50.1 z SirfAtlas IV to bym jego brał. A dopiero w dalszej kolejnosci 50.1 z Centrality Atlas III i na koncu Lark 50.2[/quote]
dlaczego akurat w takiej kolejność czym się kierujesz ??
[quote=""Joker""]A niby ten jest lepszy ??[/quote]
tak. Niby powinien np. troche szybciej lapac fixa , szybciej kalkulowac trase , nie gubic sygnalu itp. Ale jak w praktyce nie porownywalem - tylko ci napisalem co najlepiej wybrac.
[quote=""Joker""]I jak działa ten WINCE 6.0 *[/quote]
mam 5.0. I tak nie masz na dzien dobry dostepu do calego systemu tylko do menu nawigacji. Mozesz wgrywac inne mapy np. automapa itp.
Jak chcez cos wiecej - zmieniac tapety , bawic sie w jakies skroty na pulpicie itp. to trzeba grzebac w obu wersjach sofcie. Mi to nie potrzebne i dla mnie bez roznicy czy jest Win 5.0 czy 6.0. Tego i tak nie widać.
[quote=""bazi""]mam 5.0. I tak nie masz na dzien dobry dostepu do calego systemu tylko do menu nawigacji. Mozesz wgrywac inne mapy np. automapa itp.
Jak chcez cos wiecej - zmieniac tapety , bawic sie w jakies skroty na pulpicie itp. to trzeba grzebac w obu wersjach sofcie. Mi to nie potrzebne i dla mnie bez roznicy czy jest Win 5.0 czy 6.0. Tego i tak nie widać.[/quote]
Nom tak nie widać ale znaczenie jakieś ma na działanie nawigacji. A 6.0 nie ma czegoś ze się zawiesza czy coś? bo coś kiedyś mi się obiło o uszy
[quote=""Joker""]Nom tak nie widać ale znaczenie jakieś ma na działanie nawigacji.[/quote]
na samo dzialanie nawigacji nie ma wplywu
[quote=""Joker""]A 6.0 nie ma czegoś ze się zawiesza czy coś? bo coś kiedyś mi się obiło o uszy
[/quote]
pierwsze slysze