Witam:] Mam maly problem z moja poloweczka otoz to chcialbym wsadzic ABS i jezeli ktos juz to robil albo ma taka polowke to chcialbym chociaz zobaczyc zdjecie jak to wyglada? Wielkie dzieki i czekam na szybka odp:] :bye:
Ja staram się być wyrozumiały, naprawdę staram, ale nie potrafię tego zrozumieć,
czy ludzie się tacy rodzą czy takich się szkoli ??
Człowieku urwałeś się z księżyca ?? Pierwszy raz używasz internetu ??
Kurde zapamiętaj sobie raz do końca życia. Nim coś napiszesz pomyśl, a potem użyj wielkiego czerwonego napisu szukaj na stronie głównej. A może masz coś z oczami ? ? I nie widziałeś go, bo to że nie widziałeś takiego samego tematu założonego poniżej twojego to już wiem .
p.s. Kolejny raz postuje do admina żeby osobom rejestrującym się na forum, dawać możliwośc po miesiącu albo dwóch.
I przeczytaniu 100 ostatnich wątków.
temat do smietnika.
borys myslisz ze bym zakladal temat przed uzyciem funkcji SZUKAM? Jezeli nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to sie lepiej nie odzywaj myslalem ze jest to forum dla ludzi ktorzy probuja pomoc a nie splawic.(tak jak ty) i odrazu zniechecic do dzialan. Ale wiesz co mnie najbardziej smieszy i doprowadza szalu ze tacy duzi chlopcy jak ty skarza sie adminowi:] Widac na ile cie stac:] milego wieczorku:] mocny w gebie slaby na ulicy tacy sa najlepsi:] :aniolek: trzym sie i dalej motywuj kolegow naprawde idzie ci to bardzo dobrze:]