To narazie tyle, oponki to 195/50/15, martwi mnie że autko straciło na przyspieszeniu i na drodze hamowania, dotego sciąga go lekko do osi jezdni, póki co nie wiem co może być przyczyną ale martwić będę sie dopiero na wiosne
to że ściąga może wynikać ze złej geometrii, masz prawdopodobnie za bardzo rozjechane koła -/ z przodu, lub tak jak koledzy mówią bieżnik opony jest zjechany pod kątem i dlatego ściąga,
Geometria musi być zrobiona bo skasujesz część bieżnika i będzie kicha.
Na razie jak jeździsz masz duże opory z tego tytułu dlatego straciłeś na przyśpieszeniu,
druga sprawa szerokie koła 195 wyglądają fajnie ale to kosztem pogorszenia osiągów bo za duże opory toczenia,
195/ 15 się sprawują jak masz przynajmniej 100 koni na pokładzie, jeśli masz mniej to pogorszają osiągi i delikatnie wzrasta spalanie, co do plusów to wygląd i trzyma się super w zakrętach, coś za coś

A tak w ogóle to ładna pola, kolor przypomina mi straż graniczną ale piękny, w sumie nic bym nie zmieniał w tej poli no może z przodu jakieś delikatne przydymienie reflektorów i tyle felgi nie krzyczą i o to chodzi, co do lamp to nie lubię clearów ale jeśli tobie podobają się to OK, :good: