Zasilacz od komputera czy może stać się zasilaczem do CB ?

Tutaj wymieniajcie doświadczenia i wiedzę o urządzeniach NAVI/CB a także punkty POI

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
rangerek
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: rangerek »

waglik nareszcie pomyślałeś :):):)
Bronisławów 2006 | Turawa 2006 | Pławniowice 2006 | Muszynka 2006/2007 | Ślesin 2007 | Kłodzko 2007/2008 | Więcbork 2008
Obrazek
prywatne www | firma
Awatar użytkownika
waglik
Konkretnie zainteresowany

Post autor: waglik »

Wiesz co rangerek byłem u gościa co montuje maszty CB i pytałem go o wszystko co i jak i mi koleś powiedział, że zasilacz z komputera to zły pomysł, za 50-100 zł. można kupić na prawde dobry zasilacz, no i powiedział mi, że za 600 zł. mi da antenke, zasilacz, zamontuje wszystko ja mam tylko radio kupić a z tym gorzej bo chce kupić President Lincoln a jak pare dni temu były 3 do sprzedania za 400 zł. tak dziś nie ma ani jednego... Mam czas do wakacji bo powiedział mi, że nie pracuje w zimie bo antenka będzie montowana w ziemie :D a wiadomo w zimie dołka kopał nie będzie.
Awatar użytkownika
rangerek
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: rangerek »

hmmmmmm 600zł - może ja też zajmę się czymś takim :) myślę że na czysto jest ze 300 :) (chyba że się mylę :)
Bronisławów 2006 | Turawa 2006 | Pławniowice 2006 | Muszynka 2006/2007 | Ślesin 2007 | Kłodzko 2007/2008 | Więcbork 2008
Obrazek
prywatne www | firma
Awatar użytkownika
waglik

Antena 300 zł. zasilacz ok 100 zł. kabel także 100 zł. czyli wychodzi robocizna 100 zł. :D
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: PaY »

Waglik, a myślałeś może np. o Galaxy Saturn jako bazowe radio ?? ma zasilacz wbudowany
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy
Wyróżnienie]
Derby na PJ
[img]http://
Awatar użytkownika
waglik

Wiesz co zależy mi żeby radio kosztowało do 500 zł a tu widze koleżanka sprzedaje za 800 zł. a to troche za dużo. Mam znajomego eksperta w tych sprawach i jego zapytam. Z tego co widze jedyną wadą tego radia jest gubienie częstotliwości... Ale to jedna rzecz którą sam znalazłem na necie zobaczymy co jeszcze znajde ;p Chce zapisać się do klubu CB jest ich pare no i bawić się w to, ponieważ chce się odciągnąć od kompa (za długo na nim siedze) a wiem, że CB mnie wciągnie na dobre
Ostatnio zmieniony 02 lut 2010, 20:55 przez waglik, łącznie zmieniany 1 raz.
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

waglik to radio PaY'a, więc myślę, że możecie się dogadać...
Napisz do niego PW.
Awatar użytkownika
waglik

Słuchaj jak na razie mój stan konta wynosi 0 zł. (na szczęście nie mam już żadnych długów :yahoo: ) i baze CB będę zakładał w lecie, zaś dziś zamówiłem kolesia który założy mi antene, podłaczy ją wszystko sprawdzi mnie tylko obchodzi radio żeby je kupić on mi zrobi wszystko. Radio które mi Pay prezentuje wygląda całkiem nieźle zaś ważniejsze są nieco parametry... Jaka jest kultura pracy itd.

Edit: No spotkałem się z paronastoma pozytywnymi opiniami na temat tegoż radia podobno lepsze od President Lincoln większą ma moc, nie chce was naciągać żebyście je dla mnie trzymali bo po prostu moge w ogóle też nie montować bazy... Ale z tego co widze radio jest super...
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

wagliku radio i tak stoi póki co, a przyznam szczerze, że w momencie, gdy dorobiliśmy się bliźniaków z Payem :) każda kasa potrzebna, więc jeśli będziesz zainteresowany radyjko poczeka i dogadamy się co do ceny. Daj tylko znać na PW - ile czasu Ci potrzeba...
Awatar użytkownika
waglik

Czasu mi potrzeba do marca gdzieś ok. 1 marca radio wezme na 99% gadałem z tatą i niestety na dzień dzisiejszy nie ma kasy ale po skończeniu lutego on i ja dostaniemy wypłate także kupiłbym je od Was. No i ponegocjujemy troche ale to na PRV :blush2:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nawigacja / CB Radio”