[Malopolska] Krakow - autoelektryk

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

C
Ciapek01
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany
Kontakt:

[Malopolska] Krakow - autoelektryk

Post autor: Ciapek01 »

Autoelektryk na ulicy Pleszowskiej (pradnik bialy, skrzyzowanie Pradnickiej z Pleszowska, zaraz naprzeciwko Szpitala Jana Pawla II) regenerowalem u niego alternator w poprzednim samochodzie, mimo tego, ze przyjechalem w srodku nocy prosto z trasy i mimo tego, ze mial caly plac samochodow i pelno roboty, podjal sie regeneracji co zajelo mniej wiecej pol nocy, ale musze powiedziec ze profesjonalna robota. wymiana walkow, szczotek pelen profesjonalizm. Polecam
Plawniowice09 / Klucze09 / Rajcza09 / Klucze10 / Kozienice10 / Pławniowice10 / Ślesin11 / Ślesin12 / Ślesin13 / ...

było: Polo 1.7 SDI AKU - http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=16028
jest: Golf IV Variant 1.9 TDI AHF
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

Ale trzeba z cenami uwazac. Jak montowalem rok temu alarm, to mi krzyknal 3 razy tyle, co dalem w NH.
V
VW_Fan
Newbie
Newbie

Post autor: VW_Fan »

Jesli auto elektryka to tylko u nich:
Warsztat Elektromechaniki Pojazdowej "Auto-Volt" Rafał Kamasz
Kraków, ul. Paproci 7 A
tel. 12 6560214

Robiłem tam łożyska w alternatorze i rozrusznik przy ktorym wczesniej grzebało 2 specjalistow i kazdy cos powymienial, nasmarowal i dobrze chodzilo 2 tyg a oni odrazu znalezli faktyczna przyczyne. Przy naprawie gosc meczyl sie 4 godziny bo musial miedziowac tulejke i wzial 100zł! Kolega w swoim roverze 400 tez robil u nich rozrusznik i byl zadowolony w 100%
a
akus
Newbie
Newbie

Post autor: akus »

Wczoraj właśnie korzystałem z usług poniższego warsztatu:

Warsztat Elektromechaniki Pojazdowej "Auto-Volt" Rafał Kamasz
Kraków, ul. Paproci 7 A
tel. 12 6560214

Polecił mi ich znajomi, którzy naprawiają u nich swoje samochody. Gość najpierw próbuje naprawiać usterkę a nie wymieniać wszystko po kolei! Polecam

PS. na naprawę rozrusznika bądź alternatora nie trzeba się wcześniej umawiać!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam”