Seba23 masz to zamontowane?? chętnie odkupię
jeżeli chcesz sobie zamontować do jazdy na codzień to zapomnij
czy jest to dobre zawieszenie.. odpowiadam bardzo dobre bo spina sbilizator i wachacz w całość
tak zwane trójkąty unibolowe
auto widać profesjonalnie tuningowane ale jak widać po slikach to przygotowane chyba do górskich
ale po jaki ciort zamieściłeś to w manualach tego to nie wiem
kłania się regulamin
czy ktoś może ma jakieś dane czy wiadomości jak zrobić lub gdzie kupić takie zawieszenie???? No chyba że macie innego pomysła na takie zawieszenie,bo to mój duży problem. :lol: :lol:
to czym jest owinięty kolektor nazywa się taśma termoizolacyjna bez azbestowa bardzo dobry patent aby nie przenosić do komory silnikowej dużych temp lub aby np od wydechu nie podgrzewał się olej w misce
seba24 kupić możesz cena 2000 zł gotowego
zrobić trzeba kupić inibole spawać
mierzyć itp
ogólnie zabawy kupa
powiedz po co ci to potrzebne to zapewne wyleczymy
gdzie to można kupić???
potrzebuje coś zrobić,bo to orginalne zawieszenie to dramat. mam 1,8 16v kr i gdy bawię się gazem to całe zawieszenie chodzi przód tył i nie jest nic wybite odrazu mowie. może macie jakieś inne pomysły aby to zaczęło normalnie działać?
dzięki za zainteresowanie się,ale problemów jest więcej a mianowicie poprzedni właściciel zrobił tam przeróbki i taki wózek raczej marne szanse. :boredom:
myślałem żeby go uturbić na gratach z Audi S2 i G-60,ale widzę marne szanse.
seba24 ty kupiłeś to srebne szare czy tam białe 86c z silnikiem 1,8 co gość wystawił je na alledrogo za 7000 zł?? w pseudokombi o ile mnie pamięć nie myli??
sam zrobiłem i może chce to sprzedać kiedyś była to zielona żarówa a teraz białe skory z alfy elektryczne pochodzi z trójmiasta kiedyś chyba 200 rok 2 miejsce na zlocie vw warszawa moj numer jak ktoś chce to 511 956 335 obecnie białe.
jeśli nie sprzedam wstawię gaźniki 4, komora na gładko.