[Kraków/Południe] Solidny Mechanik

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
abdoul
Newbie
Newbie

[Kraków/Południe] Solidny Mechanik

Post autor: abdoul »

Cześć,

W związku z moim nowy nabytkiem, chciałbym prosić o polecenie dobrego mechanika w Krakowie. Na razie nic się nie dzieje, ale w razie czego chciałbym mieć już kogoś solidnego namierzonego.
Preferowana lokalizacja: Wola Duchacka/Kurdwanów i okolice. Słyszałem, że na ul. Kanarkowej w okolicy Piasków Nowych jest dobry warsztat gdzie znają się na VW. Mógłby ktoś potwierdzić/zaprzeczyć?

Z góry dzięki bardzo za wszelką pomoc
m
marekT
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: marekT »

Auto Serwis Sklep VW Audi. Andrzej Folta
Adres: Jasielska 14, 30-432 Kraków
Telefon: (012) 267-35-85

Robiłem u tego Pana rozrząd i hamulce. Pomoimo małego incydentu z cieknącym simeringiem wszystko w jaknajlepszym porządku. Gość jest naprawdę konkretny, specjalizuje się w vw i ma sklep z częsciam na miejscu. Podobno cenowo nie jest najtanszy, ze mnie nie zdarł.
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

V
VW_Fan
Newbie
Newbie

Post autor: VW_Fan »

Na kanarkowej faktycznie znaja sie na rzeczy ale ceny nie sa zbyt rewelacyjne, za to szczerze moge polecic serwis JARO na terenie stoczni (tak w Krakowie jest stocznia) ul.Portowa - koło galerii kazimierz. Goscie co prawda specjalizują sie w Oplach ale moje polo tez naprawiali. Robilem u nich pare rzeczy zaraz po kupnie samochodu i cenowo sa rewelacyjni i nie robia fuszerki.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Szukam usług”