witam mam problem z migajaca lampka od nagrzewania swiecy gdy jest bardzo zimno zapala mi sie raz na 10min innym razem na 5 i gasnie jak podlaczylem pod komputer pokazal blad lampy stopu wykasowalem i bylo dobze az do dzisiaj znowu sie zapalila podczas jazdy i po 5 km zgasla a moja polowka zapala dobze nawet przy duzym mrozie....jaka moze byc przyczyna??
Możliwe, że po prostu jakiś bezpiecznik skoro Twoja POLO dobrze się sprawuje, coś nie łączy. Jeśli nie widzisz żadnej różnicy to według mnie błąd elektryczności. Niestety przy największych mrozach i największych upałach wychodzi wszystko (trasa Tarnów-Jasło 10 km. korek i co 5-7 metrów stoi auto z podniesioną klapą, moje także dołączyło do tych "szczęśliwców" i zagotowanym płynem było to w wakacje)
Kontrolka (CHEK ENGINE) w większości diezli to kontrolka świec żarowych. Zapala się, jeżeli podczas samo diagnozy wykryje błąd w samochodzie, gaśnie po usunięciu usterki a po wykasowaniu błędu zaświeci się ponownie.
mat86 podałem Ci konkretną odpowiedź dotyczącą twojego problemu na zadane pytanie a ty mi jeszcze pyskujesz.
Nie od parady są opisy profilu "Nowy", dalej w ten sposób i masz pewne, że to się nie zmieni, bynajmniej na siłę nie będę starał się Tobie pomagać.
Na początek naucz się pisać poprawnie, bo trafisz do śmietnika - w pierwszym poście aż 19 błędów
[quote="mat86"]witam mam problem z migajaca lampka od nagrzewania swiecy gdy jest bardzo zimno zapala mi sie raz na 10min innym razem na 5 i gasnie jak podlaczylem pod komputer pokazalblad lampy stopu wykasowalem i bylodobzeaz do dzisiaj znowu siezapalila podczas jazdy i po 5 km zgasla a moja polowka zapala dobze nawet przy duzym mrozie....jaka mozebyc przyczyna??[/quote]
w tym zdaniu 6
[quote="mat86"]bzdety to moze (może) sa (są) dla ciebie...a jak ci nie pasuje to nie czytaj napewno (na pewno) znajda sie (się) inni co pomoga (pomogą) bez wyzutow (wyrzutów) Waglik[/quote]