yataman

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
polodriver13
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: polodriver13 »

yataman nie rozumiem jednego.

Jaki jest cel zmieniać co chwile samochód? Nie lepiej kupić raz a dobrze na lata nowe auto?

Pozatym napisz ile Ci spala to Polo 1,4 FSI 100PS?
Awatar użytkownika
Damian91
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Damian91 »

A może niektórzy nie lubią ciągle jeździć tym samym autem.. :) Tymbardziej, że kolega jak sam mówił jest strasznie niezadowolony z silnika - nie ma co się na siłe męczyć :D
Awatar użytkownika
yataman
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: yataman »

[quote=""polodriver13""]yataman nie rozumiem jednego.

Jaki jest cel zmieniać co chwile samochód? Nie lepiej kupić raz a dobrze na lata nowe auto?

Pozatym napisz ile Ci spala to Polo 1,4 FSI 100PS?[/quote]

Szukam kolego szukam swojego samochodu, nowego auta napewno nie kupie bo uwazam ze to ogromna strata kasy.
Te moje polo spala mi srdnio 8/100

P.S.
Te tez jest na sprzedaz, lada moment bedzie w ogloszeniach do sprzedazy. Juz mam upatrzone inne ;) ale to pochwale sie dopiero jak kupie

Jakby ktos byl chetny do zakupu mojego polo to zapraszam, tylko nie wiem ile za takie autko wziasc kasy
"Na dźwięk śląskiego dialektu gospodyni uśmiechnęła się lekko. Ja, siedzóm z Francikiym i na fusbal paczóm. Wlyźcie, sam sie sebujcie, tu mocie lacze. Jorg mo tam bółnkawa i kołocz, to wóm do. Jo móm robota we fribecie, to se tam dowejcie rady bezy mie"
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

nie był on bity czasem cco to za przerwa miedzy maską a grilem? może mi się tylko zdaje ale popatrz sam i porównaj
http://img152.imageshack.us/img152/2978/poloee7.jpg
Awatar użytkownika
yataman
Raczkujący
Raczkujący

Kukalem kukalem i nie widze roznicy az poszlem do garazu sprawdzic, tu szpara i tu tu szpara wygladaja tak samo :scratch:
"Na dźwięk śląskiego dialektu gospodyni uśmiechnęła się lekko. Ja, siedzóm z Francikiym i na fusbal paczóm. Wlyźcie, sam sie sebujcie, tu mocie lacze. Jorg mo tam bółnkawa i kołocz, to wóm do. Jo móm robota we fribecie, to se tam dowejcie rady bezy mie"
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 1e4d6.html

to twoje zdjecie porównywałem z tym czerwonym, może akurat taki kąt to nie wiem;)
Awatar użytkownika
yataman
Raczkujący
Raczkujący

No i Polo sprzedane.

Poszlo za 25800zl

Trafilo napewno w dobre rece, starszy Pan z zona.

Polecilem nasza strone forum ale Pan niestety stwierdzil ze nie zna sie na komputerach :)

Widac ze gosc opanowany wiec napewno nei powstydzimy sie znaczka forumowego na tej polowce (bedzie jezdzic w okolicahc Wroclawia)

Teraz tylko pozostaje czekac na moje nowe autko, ale to jakis miesiac jeszcze.
Pochwale sie jak bede mial ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”