Kierownica jest super, też taką mam i wygodna bardzo Do tego wygląda ładnie ^^
Ale białe zegary moim zdaniem trochę nie pasują, zależy jak w nocy to wygląda, jeśli możesz zarzuć foto z podświetlonymi zegarami wieczorem/nocą )
Pzdr!
Ostatnio zmieniony 19 sty 2010, 20:51 przez Saymon, łącznie zmieniany 1 raz.
Białe zegary to kiedyś były jakoś specjalnie modne, ale teraz... to zależy Mi nie podchodzą... Ale zaprezentuj zegary w nocy, może ładnie świecą jakoś ;-)
A co do kiery, również nie. Jej konstrukcja nie jest taka fajna, tak samo jak seria w 86C
Fajna polóVWka,wygląda na zadbaną. Masz bardzo ładne felgi, na Twoim miejscu poeksperymentowałbym z ich barwą. Mogłoby coś fajnego z tego wyjśc:) Z wielkoscią wydechu nie przesadzaj :beg: Dobry model do zrobienia culta:)
Ostatnio zmieniony 20 sty 2010, 18:27 przez Kamil88C, łącznie zmieniany 1 raz.
Sorki koledzy za foto ale żaróweczka mi się zjarała i musiałem niestety założyć zwykła ale świeci całość tak jak pada światło na zegarek i kontrolkę paliwa.
Na pierwszy rzut oka strasznie oślepiające ;/ Ale, wygląda całkiem porządnie Nie myślałeś o niebieskim/turkusowym podświetleniu? Na białych tarczach najlepiej prezentują się "zimne" kolory
Takie mam techniczne pytanie: masz seryjne zegary, tylko założone białe blaty? Wewnątrz wymieniłeś tylko żarówki? Możesz pokazać/napisać jakie to są? Bo planuje zmienić podświetlenie na niebieskie ale nie wiem jak się przygotować ;p
Pozdrawiam!