moze ktos by chcial sie zamienic fotelami sa naprawde w bdb stanie szukam jakis kubelków RECARO, GTI albo GT moga byc od polo, mkIII, seat oto moje fotele
Witam Chciałbym sie podłączyć pod temat nie zakładając nowego, wie ktoś może czy do polo 6N pasują fotele z SEAT IBIZA 99-02 ?? Czy potrzebne są przeróbki czy wejdą bez, chodzi mi o fotele przednie i tylną kanape.
Ja też się podłącze. Chodzi mi o wyłącznie przednie fotele, widzę że z mk3, ibizy, i 6n2 pasują plug&play, chodzi mi o kubły z tych samochodów albo jak kto woli półkubły. Czy da rade zamontować do nich podgrzewanie siedzeń bez problemowo czy coś trzeba pruć itd???!! I czy są wersje do 5d??
Primo
maty mozesz zawsze wlozyc, poprostu sciagasz tapicerke fotela poprzez odpiecie pod fotelem obicia, w miejscu profilowania na siedzisku jest drut do ktorego jest przyczepione obicie fotela, wszystko da sie rozmontowac, sam to kiedys robilem w zwyklych stolkach 6n.
Czyli jest w tych fotelach jakaś taka przestrzeń żeby wsadzać tą mate? Bo widziałem że jest szybkozłączka pod fotelem żeby je zdemontować można było, ale czy da sie wyjąć i przemontować same maty do półkubłów?? A czy w tych półkubłach od 6n też jest żeby przemontować??
[quote=""Primo""]Czyli jest w tych fotelach jakaś taka przestrzeń żeby wsadzać tą mate? Bo widziałem że jest szybkozłączka pod fotelem żeby je zdemontować można było, ale czy da sie wyjąć i przemontować same maty do półkubłów?? A czy w tych półkubłach od 6n też jest żeby przemontować??[/quote]
fotele z 6n fabrycznie za dopłatą też wychodziły z opcją podgrzewania więc nie ma problemu z zamontowaniem mat grzejących
[quote=""turzol""]fotele z 6n fabrycznie za dopłatą też wychodziły z opcją podgrzewania więc nie ma problemu z zamontowaniem mat grzejących[/quote]
dokladnie nawet teraz mam polo na czesci w ktorym są te jasne brzydkie fotele, bez dzielonej tylnej kanapy i zaglowkow, a stołki są grzane
[quote=""turzol""][quote=""Primo""]fotele z 6n fabrycznie za dopłatą też wychodziły z opcją podgrzewania więc nie ma problemu z zamontowaniem mat grzejących[/quote][/quote]
Wiem bo sam mam takie w swojej polówce tylko chciałem wymienić przednie siedzenia na półkubły i przełożyć te maty ze zwykłych do tych foteli. A nie chce szukać półkubłów podgrzewanych, bo pewnie ciężko znaleźć.
[quote=""Primo""]Wiem bo sam mam takie w swojej polówce tylko chciałem wymienić przednie siedzenia na półkubły i przełożyć te maty ze zwykłych do tych foteli. A nie chce szukać półkubłów podgrzewanych, bo pewnie ciężko znaleźć.[/quote]
da rade przelozyc bez problemu bo mata pod obiciem nawet przyklejana nie jest