czy fotele z 6N2 pasuja do 6N ???

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
ziben07
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: ziben07 »

moze ktos by chcial sie zamienic fotelami sa naprawde w bdb stanie :) szukam jakis kubelków RECARO, GTI albo GT moga byc od polo, mkIII, seat oto moje fotele

http://www.allegro.pl/item816293660_pol ... ealny.html

moge dopłacic :)
W
Webcio
Newbie
Newbie

Post autor: Webcio »

Witam Chciałbym sie podłączyć pod temat nie zakładając nowego, wie ktoś może czy do polo 6N pasują fotele z SEAT IBIZA 99-02 ?? Czy potrzebne są przeróbki czy wejdą bez, chodzi mi o fotele przednie i tylną kanape.
Awatar użytkownika
ziben07
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: ziben07 »

trzeba rzeżbić na pewno przy kanapie !!! a co do foteli to na pewno pasuje te do 99 po 99 nie sprawdzałem...
Awatar użytkownika
Primo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Primo »

Ja też się podłącze. Chodzi mi o wyłącznie przednie fotele, widzę że z mk3, ibizy, i 6n2 pasują plug&play, chodzi mi o kubły z tych samochodów albo jak kto woli półkubły. Czy da rade zamontować do nich podgrzewanie siedzeń bez problemowo czy coś trzeba pruć itd???!! I czy są wersje do 5d??
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

Primo
maty mozesz zawsze wlozyc, poprostu sciagasz tapicerke fotela poprzez odpiecie pod fotelem obicia, w miejscu profilowania na siedzisku jest drut do ktorego jest przyczepione obicie fotela, wszystko da sie rozmontowac, sam to kiedys robilem w zwyklych stolkach 6n.

Półkubełki z 6n wychodziły w wersji 3 i 5D
Awatar użytkownika
Primo
Mały interesant
Mały interesant

Czyli jest w tych fotelach jakaś taka przestrzeń żeby wsadzać tą mate? Bo widziałem że jest szybkozłączka pod fotelem żeby je zdemontować można było, ale czy da sie wyjąć i przemontować same maty do półkubłów?? A czy w tych półkubłach od 6n też jest żeby przemontować??
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote=""Primo""]Czyli jest w tych fotelach jakaś taka przestrzeń żeby wsadzać tą mate? Bo widziałem że jest szybkozłączka pod fotelem żeby je zdemontować można było, ale czy da sie wyjąć i przemontować same maty do półkubłów?? A czy w tych półkubłach od 6n też jest żeby przemontować??[/quote]

fotele z 6n fabrycznie za dopłatą też wychodziły z opcją podgrzewania więc nie ma problemu z zamontowaniem mat grzejących
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""turzol""]fotele z 6n fabrycznie za dopłatą też wychodziły z opcją podgrzewania więc nie ma problemu z zamontowaniem mat grzejących[/quote]
dokladnie nawet teraz mam polo na czesci w ktorym są te jasne brzydkie fotele, bez dzielonej tylnej kanapy i zaglowkow, a stołki są grzane
Awatar użytkownika
Primo
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""turzol""][quote=""Primo""]fotele z 6n fabrycznie za dopłatą też wychodziły z opcją podgrzewania więc nie ma problemu z zamontowaniem mat grzejących[/quote][/quote]

Wiem bo sam mam takie w swojej polówce tylko chciałem wymienić przednie siedzenia na półkubły i przełożyć te maty ze zwykłych do tych foteli. A nie chce szukać półkubłów podgrzewanych, bo pewnie ciężko znaleźć.
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""Primo""]Wiem bo sam mam takie w swojej polówce tylko chciałem wymienić przednie siedzenia na półkubły i przełożyć te maty ze zwykłych do tych foteli. A nie chce szukać półkubłów podgrzewanych, bo pewnie ciężko znaleźć.[/quote]
da rade przelozyc bez problemu bo mata pod obiciem nawet przyklejana nie jest
Awatar użytkownika
Szakal
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Szakal »

Witam czy fotele przednie z Polo Classic 97 podejdą do Polo 6n ? pozdrawiam !
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

tak
Awatar użytkownika
Goozik
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Goozik »

temat wałkowany nascie razy :!: