Jestem tutaj nowy, chciałbym pochwalić się moją polóweczką. Jest to model 6N - dostałem go od dziadka na 18 urodziny czyli 6 miesięcy temu. 4 miesiące temu zrobiłem prawko. Dziadek kupił to polo jako nowe w 1997 roku, i zrobił nim nie całe 30 tyś :jee: Do dziś kończę czwarty tysiąc, więc licznik wskazuje ponad 33 tyś. Wersja uboga. Lakier błękitny metalik, dzielona kanapa z zagłówkami z tyłu i ... tyle . Wiadomo, chciałoby się mieć większy silnik niż ten 1.0, trochę elektryki, bajerów ale nie mam prawa na nic marudzić, bo nie każdemu zdarza się mieć własną furkę w tym wieku:) Największym problemem jest kasa na wachę :niewiem: Pracy nie mam - chodzę do szkoły - i co wysępię - każde 5 - 10 zł idzie na paliwo

Wstawiłem elispy 6:9 w półkę - jest dużo lepiej jezeli chodzi o audio, głośniczki na przód też mam, lecz trzeba je zamontować. Co planuję? Oczywiście jak będzie pieniądz - niebieskie lampy hella tylne (pasują mi pod kolor nadwozia - będzie ładnie wyglądać) potem może szyby przyciemnić tez pod kolor nadwozia i jakieś alusy. Jest to jednak daleka przyszłość, ponieważ nie mam kompletnie kasy

Fotki - później zrobię więcej