smanov

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
smanov
Raczkujący
Raczkujący

smanov

Post autor: smanov »

VW Polo 6N2(czarna perła) z 2000r.(131tyś) 1.4 TDI 75km(55kW)na pompowtryskiwaczach. na wyposażeniu ma: elektryczne szyby, elektryczne lusterka, centralny zamek, domykanie szyb z kluczyka, climatronic, 2x airbag, halogeny,regulacja kolumny kierowniczej. moim zdaniem jak na polówke to całkiem zacnie.
Obrazek ObrazekObrazekObrazek

Z miejsca wymienione filtry,paski, oleje,plyny,tarcze klocki i łożyska kół, dla pewnosci zeby sie w czasie jazdy nie zdziwic:)
Żeby autko nabrało wyglądu postanowiłem zainwestowac a alufelgi. Wybór padł na Dezent V rozmiar: 6,5x15,rozstaw: 4x100, ET: 38. Oraz opony Point's na bazie Continental'a w rozmiarze 195/50/15.
ObrazekObrazek

Potem przyszedł czas na przednie lampy, które zakupiłem na niemieckim ebay'ju firmy TYC Tuning
Obrazek

Z czasem doszedł grill od 6n2 GTi, zaciski pomalowalem na czerwono i zalozylem kompletny kit H&R 60/40.Autko poszlo w dól i zaczeło jakos wygladac:) Na wiosne mam w planie kupic gwit (na początek) MS Technik. Na chwile obecna prezentuje sie tak...
ObrazekObrazekObrazek

Była zima przyszedł gwint od MTS Technik, autko staneło na 14" stalowych felgach no i poszło nieco w dół... :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

No a teraz sezon letni, aluski znowu założone, musialem podniesc autko troszke poniewaz opony tarły o nadkola...
ObrazekObrazekObrazek

W najbliższym czasie dojdą oponki 185/45/15 lub 175/45/15 a felgi spróbuje pomalowac na biały mat, zobaczymy jak to bedzie sie razem komponowac... :0

trzeba torche uaktualnic temat...: a zatem felgi stalowe pomalowalem na bialo, opona zostala 185/55/14 a alu zostal pomalowany na czarno i dostal oponke Nankang 165/45/15
ObrazekObrazek
ponadto zostal zrobiony grill a'la Gti, boczne kierunkowskazy kolor czarny oraz krótka antenka radiowa. i tak wlasnie "zmodyfikowanym" autem polecialem na VW Manie 09 na kótra niestety nie dojechalem(auto zostało pod Lęborkiem), poniewaz jak sie pozniej okazalo poszla chłodniczka oleju i duza czesc oleju przedostala sie z silnika do ukladu chłodzenia. a tak wygladal powrót z mani...

a co przyniesie sezon 2010...zobaczymy. jakies plany sa ale nie ma co chwalic dnia przed zachodem slonca... :0

troszke dawno nie mnie nie było. od czego by tu zacząć...? :commando:może od tego, że polo w roku 2010 w końcu dojechało na VW-manie (to byla trzecia próba, naszczęście udana) renowacja rm'ów niestety nie doszła do skutku przed mania, także pleciałem na dezent'cie V tyle że psiknąłem go w róż, tak jak emblematy VW (jak sie okazało na miejscu nie byłem jedyny...)

Obrazek

Po mani auto poszło max w góre, ponieważ koszalińskie drogi nie należa do najrówniejszych, poza tym w wyglądzie auta do konca 2010r. nic sie nie zmieniło. naturalnie były małe zabiegi techniczne poprawiające komfort jazdy (np.wymiana tarcz i klocków tył na TRW) wymiany płynów, filtrów itp. Na okres zimowy na auto siadły ori stał VW 14" pomalowana na czerwono oraz opony Continental ContiWinterContact TS 800. i tak jest do dzis.
ObrazekObrazekObrazek

Na początku marca zdążyłą mi sie złużyć popma wspomagania(naszczęście udało mi sie znaleść w dobrym stanie na szrocie) no i w końcu wymarzone koło które najdalej w pierwszym tygodniu kwietnia wyląduje na aucie... (przed i po "zabiegach")
We wtorek lub w środe bede miał świeżo wychromowane śrubki i felga idzie do skręcenia. pozdrwaiam :grin: :grin:
Ostatnio zmieniony 26 mar 2011, 8:26 przez smanov, łącznie zmieniany 1 raz.
"Doba ma 24 godziny,skrzynka 24 piwa...przypadek..?" :)

majne polówen viewtopic.php?f=30&t=1380&p=115127#p115127
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

bardzo ładnie się prezentuje Twoje Polo, bardzo ładny kolorek, fajny felunek i na glebie też spoko :spoko:
wnętrze też ładne, podoba mi się kolor foteli ;)
a co do opon to chyba lepszy by był profil 45, taka mała uwaga :D

powodzenia w dalszych modach :banana:
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
Awatar użytkownika
ajuztam
Początkujący
Początkujący

Post autor: ajuztam »

polinka sliczna. szkoda ze 5D...
DO NOT TROUBLE TROUBLE, UNTIL TROUBLE TROUBLES YOU.
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Super to wygląda. Bardzo ładny lakierek.

Interesują mnie twoje przednie lampy. Ile za nie zapłaciłeś ??

Pytam, bo bardzo mi się podobają, a ostatnio niestety rozbiłem moją polóweczkę i z przodu i tak czy inaczej musze kupić lampy.

Pozdrawiam,
Krzysiek.
l
lecky
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: lecky »

zacne polo... praktycznie klon mojego tylko widzę że kolegi VW w nieco lepszej kondycji po tablicach widać zachodniopomorskie!!! :banana: super w końcu Koszalin sie powiększa:)
kosiarka daje radę!!! Tdi AMF
Awatar użytkownika
smanov
Raczkujący
Raczkujący

co do opon to w planie jest wiosenny zakup jakis good year'ek 185/45/15. Lampy kupilem juz dawno, gdzie s w kwietniu jak dobrze pamietam,wyszlo mnie to okolo 300zl.
[quote=""lecky""]zacne polo... praktycznie klon mojego tylko widzę że kolegi VW w nieco lepszej kondycji po tablicach widać zachodniopomorskie!!! :banana: super w końcu Koszalin sie powiększa:)[/quote] no to witam kolege z koszalina. chyba nie kojarze jeszcze:). w razie czego zapraszam na spocik koszalinskich vw-maniakow. co tydzien w niedziele. teraz bylo o 19 na podziemnym parkingu forum.

pozdrawiam i zycze wesolych swiat.. :)

l
lecky
Raczkujący
Raczkujący

jak sądzę kolega smanov pracuje na ulicy słowiańskiej w Koszalinie?? mylę sie?? Byłem tam dziś widziałem polo "piękna sztuka" ja ze swoją to nawet polotu nie mam.... jakby jakiś spocik w Koszalinie to daj cynk chętnie podjadę...
Awatar użytkownika
smanov
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""lecky""]jak sądzę kolega smanov pracuje na ulicy słowiańskiej w Koszalinie?? mylę sie?? Byłem tam dziś widziałem polo "piękna sztuka" ja ze swoją to nawet polotu nie mam.... jakby jakiś spocik w Koszalinie to daj cynk chętnie podjadę...[/quote]
taaaa:) pracuje w DPD. nie mylisz sie. daj gg to bede piac w razie czego:):)

m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

Będę mało oryginalna, gdy napiszę, że poluś zacnie się prezentuje, ale nic innego napisać tutaj po prostu się nie da.
Podoba mi się dobrany felunek - zresztą sama szukam na wiosnę czegoś w tym stylu :)
Dbaj o to cacuszko!
Powodenia w dalszym "modzeniu" :mrgreen:
l
lecky
Raczkujący
Raczkujący

for smanov gg8702040 tel600120526 wiec dziś autko widziałem i kolega tez mnie już widział:) jakiś czas temu tasowaliśmy sie na 11 pamiętam ze skręcałeś do bonina, pozdro i wesołych świąt....
Awatar użytkownika
smanov
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""maziunia81""]Podoba mi się dobrany felunek - zresztą sama szukam na wiosnę czegoś w tym stylu :)[/quote]
powiem Ci szczerze ze felgi wybierałem z katalogu, miały byc Dezent V dark ale akurat wtedy nie byly dostepne, takze wzialem te. nie wiedzialem ze beda sie tak ladnie prezentowaly:) pozdrawam

t
toper
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: toper »

to sie chlopaki rozgadali :P :P Polo swietnie sie prezentuje, ciemna strona mocy heheee pozdrawiam
G
Gregor23pl
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gregor23pl »

[quote=""smanov""][quote=""lecky""]jak sądzę kolega smanov pracuje na ulicy słowiańskiej w Koszalinie?? mylę sie?? Byłem tam dziś widziałem polo "piękna sztuka" ja ze swoją to nawet polotu nie mam.... jakby jakiś spocik w Koszalinie to daj cynk chętnie podjadę...[/quote]
taaaa:) pracuje w DPD. nie mylisz sie. daj gg to bede piac w razie czego:):)[/quote]

Polóweczka piękna, tez szukałem czarnej przy zakupie ale niebyło nic interesującego i wyszła ciemna zieleń

do ostatniego marca tez pracowałem w DPD w krakowie pozdrawiam
Awatar użytkownika
smanov
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""Gregor23pl""]Polóweczka piękna,[/quote]
dzieki za słowa uznania, no ja niestety Twojej nie moge ocenic ale pewnie zacna... pzrd :)

Awatar użytkownika
Bażant
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Bażant »

Pogratulować przepięknej Polówki :D MOżna by było coś z felgą jeszcze innego pokombinować, ale mimo t i tak jest bardzo ładnie. :mrgreen: Pozdrawiam.
Obrazek
_______________POLO 6N by Bażant_______________
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”