Witam wszystkich. Tak jak w temacie che przyciemnić lapmy, teraz moje pytanko: Czym lepiej sprejem pomalować odbłyśnik w środku czy kupić folię przyciemniającą???
kolego a takie pytanko odnośnie tej foli wygląda tak samo jak dymione??? Czyli sprej gorszy. w sumie może lepiej tą folię przy sprzedaż też będzie prościej.
dobra kolego przekonałeś mnie kupię od tego goście bo wydaje sie wiarygodny. A teraz ile mam kupić tej foli mam polo86c2f:
tylne lampy ala gt,
boczne i przednie kierunki
To ja proponuje isc do dobrego sklepu z foliami i zapytac o folie Oracal 8300 - jest to folia witrazowa, ktora na allegro ludzie sprzedaja jako folie do lamp... W cenie 2szt z allegro bedziesz mial 4szt w sklepie :amen:
Mam troche tej folii jak cos
Na folii widac odznaczajace sie znaczki homologacyjne lampy.
Osobiscie polecam spray, bo jest lepszy - oczywiscie jak sie go potrafi dobrze polozyc.
u mnie to wyszlo elegancko, jedynie z przyciemnieniem wsteczneg jest troche zabawy bo trzeba miecdobre oko i reke zeby równo uciąć
viewtopic.php?f=28&t=9905 tu masz w moim temacie zdjęcia z lampami a la GT i obklejonymi kierunkami bocznymi i przednimi. teraz przymierzam się do obklejenia przednich lamp na żółto