POLO 1993 ROK JAKĄ POMPE PALIWA KUPIC

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

D
DAWSON30
Newbie
Newbie

POLO 1993 ROK JAKĄ POMPE PALIWA KUPIC

Post autor: DAWSON30 »

witam musze kupic pompe paliwa gdyz auto nie jezdzi na bezynie ponoc sa dwie pompy
czy obie moga byc zatarte odlaczylem tą przy kole bo piszczala caly czas jezdze tylko na gazie
Awatar użytkownika
Bruczyk
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Bruczyk »

wyciagnac obie i sprawdzic tak bedzie najlatwiej
D
DAWSON30
Newbie
Newbie

druga jest ponoc w zbiorniku ja pindole co za wynalazek jak to zrobic bak przeciac hehe
Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: Ralph »

[quote=""DAWSON30""]druga jest ponoc w zbiorniku ja pindole co za wynalazek jak to zrobic bak przeciac hehe[/quote]

To żaden wynalazek. Podnosisz siedzisko tylnej kanapy do góry, widzisz okragłą pokrywę, odkręcasz chyba 2 wkręty i zdejmujesz pokrywę. Jak nie chce zejśc, to możesz stuknąć w nią czymś niemetalowym. I już masz dostęp do pompy.
Nawet kanału nie potrzeby tak jak do tej pompy pod samochodem. Chyba, że ktoś lubi leżeć pod samochodem, to i pompe zewnetrzną zdemontuje :)
Opel Vectra C GTS 2.0 Turbo - 217,9 KM i 378,6 Nm
Obrazek
D
DAWSON30
Newbie
Newbie

dzieki bardzo ostatnie pytanie pompe zewnetrzna mozna kupic za 75 zl firmy gets czyli dobra marka a wewnetrzna jaka polecacie tanią moze jakis adres stronki
dzieki bardzo
Awatar użytkownika
Thao
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Thao »

Ja tez mam pytanie, po ile chodza pompy? Bo moja sie chyba zaciera :/ Momentami mam objawy braku paliwa, mimo, ze jest.
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”