VW Polo GTI 9N3 - Andrzey

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

j
jarek311086
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: jarek311086 »

[quote=""Andrzey""][quote=""mmmarcin""][quote=""Andrzey""]a powiedz why no?[/quote]
Bo GTI to chyba coś koło 150 koników i w granicach 8s do 100, czyli niezły zapie.alacz. Poza tym inne zawieszenie, inne hamulce. A przyklejanie napisu GTI do 64 KM to jak naklejanie napisu Ferrari na poczciwego maluszka...[/quote]
dalej cie nie rozumiem[/quote]
ja też się zgadzam z kolegą wyżej co z tego że stylizujesz na gti skoro ten samochód nie jeździ już lepiej byś zainwestował w serdoszko auta a nie wygląd ja jestem zdania że jak się robi auto na sportowe to i coś powinno pokazywać na drodze...nie bierz tego do siebie ale po to jest forum żeby się wypowiadać
Awatar użytkownika
Andrzey
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: Andrzey »

[quote=""Aoox""]Jeżeli szykujesz się na listwy to szykuj się na wydatek 800 zł w ASO ;). Wiem, bo sam kupowałem ;).[/quote]
z tego coś jeszcze ugryzę w dół a lakierowanie mam free ;) tylko przełożenie z tymi zatrzaskami będzie kłopotliwe chyba

jarek311086 dzięki za konstruktywną krytykę. Na pewno wezmę ją pod uwagę, natomiast auto jest jeszcze na gwarancji przez co modyfikacje typowo mechaniki silnika odpadają. 64 km i tak mi starcza do tego co ten samochód ma robić. Do zabawy są inne zabawki ;)

No i z tego wszystkiego zapomniałem o stacji multimedialnej
Obrazek Obrazek
Obrazek i nawet spalanie prawie jak GTi
Awatar użytkownika
Alan6R
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Alan6R »

Dla mnie ta stacja trochę wiocha i chińszczyzną zalatuje. Miała być ori navi - taką jak ja mam. Na twoim miejscu poszukałbym jakiś foteli od Highline/Sportline - te bardziej kubełkowe. Nie rozumiem też Ciebie w jednej kwestii. Wywaliłeś tyle kasy na Polo, bo teile od GTI nie są tanie, a nie masz klimy? Cenisz bardziej sobie wygląd niż komfort zimnej kabiny w upalny dzień?
Ślesin 2009 | Pławniowice 2009 | Pławniowice 2010
VW Polo 6R 1.2 TSI Highline.
[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stat
Awatar użytkownika
Andrzey
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

[quote=""Aoox""]Dla mnie ta stacja trochę wiocha i chińszczyzną zalatuje. Miała być ori navi - taką jak ja mam. Na twoim miejscu poszukałbym jakiś foteli od Highline/Sportline - te bardziej kubełkowe. Nie rozumiem też Ciebie w jednej kwestii. Wywaliłeś tyle kasy na Polo, bo teile od GTI nie są tanie, a nie masz klimy? Cenisz bardziej sobie wygląd niż komfort zimnej kabiny w upalny dzień?[/quote]

stacja docelowa ma być inna, a ta będzie na for sell, miała być org navi ale troche mało funkcji ma i itd. (ty jesteś zadowolony ze swojej). O fotelach trochę myślałem ale jak już to najpierw zrobię podsufitówkę czarną. a co do klimy to auto jest garażowane, poza tym jak już nim jadę do pracy to zawsze stawiam w cieniu jak mogę to w garażu a jak gdzieś jade to jest jeszcze ta mazda która stoi przed Niedrigiem. a jak już o klimie to czy ktoś jest w stanie mi odpowiedzieć czy jak założę panel od climatronika to czy bez kompresora klimy będzie mi on sterował samym nadmuchem?
Awatar użytkownika
Alan6R
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Alan6R »

Nie będzie Ci sterował, bo dmuchawa jest inna od tej z climatronica. Robisz tylko czarną podsufitkę czy zmieniasz też słupki, zasłonki przeciwsłoneczne, uchwyty?
Ślesin 2009 | Pławniowice 2009 | Pławniowice 2010
VW Polo 6R 1.2 TSI Highline.
[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stat
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote=""Andrzey""]. a jak już o klimie to czy ktoś jest w stanie mi odpowiedzieć czy jak założę panel od climatronika to czy bez kompresora klimy będzie mi on sterował samym nadmuchem?[/quote]

Nie, musiałbyś zmienić samą obudowę nagrzewnicy na tą z climatroniciem (silniczki elektr)
Awatar użytkownika
Andrzey
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

całą podsufitówke + słupki, rączki i osłony - myślałem jeszcze nad pasami ale to chyba nie przejdzie. a jakie koszty tej nagrzewnicy (obudowy)?
Awatar użytkownika
JOUKI
Newbie
Newbie
Kontakt:

Post autor: JOUKI »

Andrzey, to, że auto się ładnie prezentuje to wiemy już wszyscy. :piwo:
Powiedz mi tylko - wywaliłeś z tylnej klapy oznaczenie i markę? Ostatnie foto jakie widzę ma oznaczenie... :/ :butcher:

Ile dałeś za kierownicę? Współgra z radyjkiem? :scratch:
Nie obraź się proszę, ale chętnie pójdę za Tobą w przeróbkach... ;)
Obrazek
VW Polo 9n3 Sportline 1.9 TDI (101KM) \'05r. - "czerwony szatan" - [*] 26.02.2012

...absoluta sententia expositore non indiget...
Awatar użytkownika
Andrzey
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

[quote=""JOUKI""]Andrzey, to, że auto się ładnie prezentuje to wiemy już wszyscy. [/quote] dzieki
Powiedz mi tylko - wywaliłeś z tylnej klapy oznaczenie i markę? Ostatnie foto jakie widzę ma oznaczenie... :/
wywaliłem Polo i dałem GTI
Ile dałeś za kierownicę? Współgra z radyjkiem?
za kierownice dałem chyba 800 od golfa + poduszka od golfa + i przerobienie kostki z poduszki od golfa na polo. sterowanie nie działa bo trzeba wymienić nabe od auta które ma sterowanie z kierownicy no a przy okazji warto wstawić zegary od gti z komputerem i tempomat
Nie obraź się proszę, ale chętnie pójdę za Tobą w przeróbkach...
śmiało a jak będziesz miał pytania to jestem do dyspozyci
k
kubcio
Początkujący
Początkujący

Post autor: kubcio »

ladnie ladnie :) czekam na efekt koncowy :)

tez bym sobie zamontowal jakies dobre radyjko... Pionieer AVIC-F900BT mi sie podoba ale boje sie ze jak go zamontuje to dlugo sie nim nie naciesze...
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
bobikiller
Newbie
Newbie

Post autor: bobikiller »

Siema Andrzey przymierzam się do zakupu tłumika widziałem u Ciebie fajny tłumik Ultera i Prośba mógłbyś dać mi namiar na ten model.Jest po prostu wystrzałowy.
Awatar użytkownika
Andrzey
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

bobikiller
ja tłumik zleciłem specjalistom założyć. Ja powiedziałem tylko że ma być 2razy okrągłe i mruczeć ale jak uda mi się coś z niego zczytać to dam ci znać.
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

Autko z wyglądu na plus:). Nie malowałbym listw bocznych,bo pasują do czerwono -czarnej koncepcji. Co do silnika czuję lekki niedosyt.
Awatar użytkownika
miba
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: miba »

Polóweczka prezentuje się pięknie, stylizowanie na GTI wygląda super, kwestii tego czy jest sens nie ruszam, każdy ma swoje zdanie w temacie ;)

Mam pytanie co do zmiany kierownicy, jaka jest różnica między tą z GTI, a tą normalną trójramienną skórzaną?
Bo mam 3kę skórzaną i strasznie szybko się wyciera... 60tys zrobiłem a ona wygląda jakbym zrobił z 150... Mam porównanie z Asią III, po 120tys ani pół ryski, a w Polo takie jaja...
I wymyslilem sobie, że może warto obszyć kierownicę którą mam tak, żeby wyglądała jak ta z GTI, a jeżeli one mają inny rozmiar to kupić kierownicę od Polo GTI i zamienić...
Obrazek
Awatar użytkownika
Andrzey
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

A więc tak. Nie sama kiera a jeszcze poduszka musi być bo to co ja mam to jest od Golfa V. Polo ma okrągłą. Zwykła od polo 3ka i od GTi różni się metalową wstawką chyba tylko.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”