Brzęczyk, apteczka

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Q
Quix125
Newbie
Newbie

Brzęczyk, apteczka

Post autor: Quix125 »

Szanowni,
Zakupiłem Polóweczkę z 2006 1,2/12V GOAL i mam kilka braków, usterek.

Nie mam sygnalizacji włączonych świateł. czytałem forum i natknąłem się na opis, mówiący o brzęczyku za deską zegarów, inni pisali o przekaźniku 36 (ale to chyba w polo 6N).
Osobiście znalazłem speaker w bagażniku po prawej stronie obok naciągacza pasów (zdj.)
Obrazek
Gdzie właściwie się on znajduje i jakie przyczyny mogą być, ze on nie działa?

Drugie pytanie, dziwne ale brakuje też apteczki i nie wiem gdzie ona mogła by być. W 6N jest ona w bagażniku po prawej stronie, w 9N3 nie widzę na nią miejsca, jest tylko wgłębienie jakby na jakąś butelkę także po prawej. Wiem gaśnica mam uchwyt po lewej.

Trzecie pytanie, który bezpiecznik odpowiada za klakson? wg instrukcji internetowych jeśli dobrze rozkminiłem instrukcję to nr 52 ten sam do spryskiwaczy reflektorów?

Dziękuję za odpowiedzi.
Awatar użytkownika
qwertypol
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: qwertypol »

ten speaker to od czujników cofania jest na moje, a na apteczkę nie ma miejsca, najlepiej kup sobie rzep i połóż ją na podłodze w bagażniku :)
W
Wolga85
Swój
Swój

Post autor: Wolga85 »

Ja w 9n trzymam apteczkę w schowku pod fotelem. Idealnie się mieści.
Lenistwo drogą do postępu
I
ImmBoo
Newbie
Newbie

Post autor: ImmBoo »

Ja swoją apteczkę trzymam w schowku po stronie pasażera. Nie polecam bagażnika, bo jak będziesz miał nie daj Boże wypadek i na przykład zablokuje Cie pas a nożyczki bedą w apteczce w bagażniku to sie nie wydostaniesz. Umiesc gdzies gdzie będziesz miał łatwy dostęp.
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”