[6N] Klopot z elektryka,awaryjne,alarm,centralny.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

b
bubeczek34
Newbie
Newbie

[6N] Klopot z elektryka,awaryjne,alarm,centralny.

Post autor: bubeczek34 »

Witam. Moj problem z POLO 1.0 97r jest troche dziwny. Po otwarciu przednich drzwi swieca sie awaryjne, po wlaczeniu lampki przy lusterku w srodku auta to samo. Awaryjne swieca sie przez okolo 30/40sec (gdy zamkne drzwi lub zgasze lampke wszystko jest ok), gdy swieca sie te awaryjne i dodatkowo wlacze swiatla awaryjne przyciskiem wtedy swieca sie bardzo szybko, dioda mryga 2x szybciej.
Drugi problem to zakluczanie sie drzwi po kilku sekundach od odpalenia silnika (kupilem auto z ulamanymi "dzyndzlami" i nie moge pociagnac za nie aby otworzyc drzwi :P). Wydaje mi sie ze to wina alarmu lecz nie mam pewnosci.
v
viceroj
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: viceroj »

Witam, miałem tak samo jak ty, awaryjne włączanie się idzie wyłączyć funkcją opisana w instrukcji,gdzieś jest opis na forum , a jest to dlatego, żeby cie było widać jak jest ciemno.Blokowanie drzwi też idzie wyłączyć w ten sam sposób, jak napisałeś dzyndzle idzie dokupić w sklepie samochodowym , lub na szrocie, a po zatym nie napisałeś jaki typ alarmu masz .Przypuszczam , że to URZ -XXX , ale mogę się mylić .
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N / 6n2 / variant / classic”