[quote=""krzychu20""]Jesteś jedyną osobą na forum o tak bogatej historii ostrzeżeń, więc to mówi samo przez siebie...[/quote]
a myslałem że to ja jestem najgorszy
[quote=""marcc_Jr""]nierobie sobie jaj ,nie mialem tego problemu dopoki nie skrecilem na sam dół . Zapytalem grzecznie , w takim razie na huj jest forum skoro niemozna zapytac , bo zaraz znajdzie sie jakis alfa i omega co ma zgnite polo i glebe widzialo z monitora komputera i ********* o jakiejs nisie . Dajcie mi bana usuncie konto i mam wyjebane na wasze forum . Na tak hujowym forum jeszcze niebylem . Jest pare ludzi normalnych a reszta nadaje sie do zamkniecia .
PS mam nadzieje ze dostane ban i niebede czytal tych zjebanych komentarzy[/quote]
i po co te wyzwiska i obrażanie ludzi?
ta "alfa i omega" widac bardziej ogarnia od ciebie "pro-tunerze" który nie umie sobie poradzić z obcieraniem
przyznaj że niczego nie ogarniasz i po kłopocie, bo jak napisał Kubrick, odpowiedzi na twoje pytania najczęsciej przewijają się miliony razy w innych tematach
pytanie o to jakie najszersze koło wejdzie do polo pytałeś się chyba ze 3 razy...
Temat przycierania opony o ranty nadkoli dla osoby tak obeznanej z tematem "gleby" za jak się uważasz powinien być znany i nie stwarzać problemów
po za tym i ja i Pafcio, napisaliśmy ci że musisz wsadzić odboje zanim odpowiedział krzyDOLAR, który dodatkowo podał link