Polo 9n 1.4 TDI 2007r. Nie pikają kierunkowskazy tzn. działają normalnie ale nie ma tego dzwięku (pikania). Może ktoś wie co jest przyczyną :beg: pozdrawiam wszystkich polowiczów
Dostałeś pw bonusowo.
Co do przekaźnika, mógł się zawiesić, więc sprawdź przekaźnik. Nie opisałeś dokładnie: czy tylko nie słychać charakterystycznego cyknięcia, czy dodatkowo nie palą się kierunki, albo palą się cały czas.
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
---------------------------------------------------------------- Ślesin 2012, 2013, 2014 II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
Działają normalnie czyli migają. Jak dla mnie to w tych Polo w ogóle dźwięk kierunków jest bardzo cichy. Mi to nie przeszkadza, ale jak ktoś lubi cykanie to faktycznie może się denerwować.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się!
Temat na forum wałkowany wielokrotnie. Pewnie padł Ci brzęczyk w zegarach. W polo 9N już nie słychać cyknięcia z przekaźnika, tylko cyka brzęczyk w zegarach. A masz dźwięk zapalającej się rezerwy, pozostawienia auta na światłach, pikanie, gdybyś ruszył na nieopuszczonym do końca ręcznym?
podczas gdy otwieram drzwi przy włączonych światłach dzwięk jest słaby, można powiedzieć ledwo słyszalny. Tak samo mam przy zapaleniu się lampki rezerwy.
Właśnie nie brzęczy też pozostawiony na światłach jak jest wyłączony.A wiesz może jak sie dostać do tego brzęczka ? botak szczerze to ze mnie mechanik jest kiepski.Pozdrawiam i dzieki za info.