[Śląsk] Regenracja alternatora i rozrusznika

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Primo
Mały interesant
Mały interesant

[Śląsk] Regenracja alternatora i rozrusznika

Post autor: Primo »

Witam,
czy zna ktoś zakład lub lepiej osobę która mi zregeneruje alternator i rozrusznik wraz z pomalowaniem obudowy proszkowo oraz koła pasowego?
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

poszukaj sobie w sosnowcu ,chyba na ulicy braci mieroszewskich ,super robia mi tam robili
Awatar użytkownika
Primo
Mały interesant
Mały interesant

marcc_Jr

O to ci chodziło?
http://www.elektromotor.pl/
Czy o to?
http://www.autoelektroczesci.pl/
Pomalują też obudowy? Ile zapłaciłeś za regeneracje alternatora bo to chyba robiłeś?
A
Anonymous

tak regenerowalem ale to za czasow jeszcze bez choroby modyfikacji :P wiec niemyslalem o malowaniu itp zaplacilem jak pamietam cos kolo 200 jakies 3,4 lata temu
Awatar użytkownika
Primo
Mały interesant
Mały interesant

marcc_Jr
Z demontażem z auto czy dostarczyłeś luzem? Rozumiem że chodzi o ten pierwszy link, bo znalazłem jeszcze drugi zakład na tej ulicy.
A
Anonymous

to ten drugi link , jak ja oddalem do regeneracji ,moj znajomy tam pracowal i razem wyciagnelismy altka i zostawilem u niego na parkingu auto bo mieszka niedaleko obok tego serwisu ale juz tam nie pracuje , najlepiej zadzwon zapytaj jak oni to cenowo widza
Awatar użytkownika
Primo
Mały interesant
Mały interesant

marcc_Jr

Dzięki wielkie, dzwoniłem przed chwilą. Powiedzieli że z pomalowaniem np. na czarno całego alternatora i rozrusznika nie ma problemu, na cene to raczej nie ma wpływu. Koszt naprawy alternatora z Polo 6n 90A (wymiana podstawowych elementów - łożyska, komutator, szczotki) ok 104zł. Czy to prawda napiszę jak zregeneruję i ocenię fachowość.
A
Anonymous

nie sa drodzy zaptaj o wieksze wariacje ,np altek na chrom :) ciekawe co ci wtedy powiedzą . znajomy malowal na czarno ,czerwono i profi robota :) ciesze sie ze pomoglem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Szukam usług”