Miałem nie zakładać tego tematu, bo chwalić się w sumie nie ma czym ale co tam może wzbudzę nim u kogoś uśmiech na twarzy

Wyposażenie:
- ciemno zielone szyby wraz z tylnimi uchylnymi
- dzielona tylna rozkładana kanapa + 4 zagłowki (podobno miały je tylko ostatnie produkowane wersje cc)
- podgrzewana tylna szyba
- owiewki HEKO :crazy:
- Radio CD KENWOOD KDC-3024 + 2 głośniki 10tki na przodzie
- Zestaw głośnomówiący bluetooth Nokia CK-7W :shock: do tego ori uchwyt tel Samsung-a
- Immobilizer + auto alarm z zamkiem centralnym
- blokada skrzyni biegów
Dotychczasowe zmiany i naprawy od kupna samochodu:
- przerejestrowałem i przepisałem OC na siebie :crazy:
- wymiana piór przednich wycieraczek
- umyłem i nawoskowałem :lol:
- nakleiłem monstera pod maską

Najbliższe plany:
I tu ciężko powiedzieć co z nim zrobię

- na bank jak będę miał czas przełożę radio na to co zostało z 9N , bo jednak brak usb i mp3 boli, a transmiter fm średnio wygodny i może zmienię głośniki
- zmienię olej filtry i inne płyny
- porobię zaprawki i pozbędę się rudej, która atakuje i ma prawo gdyż auto ma 15 lat
- klika śmiesznych wlep co by auto było wesołe jeszcze nie wiem jakich :scratch:
- myślę by strzelić kołpaki na jakiś kolor co by się wyróżniał w tłumie
- chciałbym założyć lifty maski, bo jednak to jest wygoda i bezpieczeństwo w porównaniu ze stawianiem jej na metalowym pręcie
- przejrzeć i powymieniać elementy które będą o to wołać by był sprawny technicznie
- włożyć ledową żarówkę do podświetlenia wnętrza
Samochód na dzień dzisiejszy prezentuje się tak:

Na koniec powiem jedno: Choć w garażu chwilowo stoi Fiat w sercu mym nadal jest tylko i wyłącznie VAG :amen: I możecie być o przyszłość spokojni, bo pojawi się za jakiś czas z pewnością kolejny