szarpie samochodem, brak mocy, i na końcu gaśnie było tak dzisiaj samochód się nagrzał na benzynie bo czekałem chwile na dziewczynę temp ok 70* przeskoczył na gaz i jak stanąłem na skrzyżowaniu i chciałem ruszyć samochód zaczął szarpać i na końcu zgasł. potem jak jechałem ok 70km/h znów szarpał ale tylko chwile i potem jeździł normalnie. byłem w sklepie a zakupach i jak wsiadłem jeździł normalnie.
zmieniłem jakiś czas temu świece(beru) palec (beru), kopułkę(beru), kable(sentech). po podłączeniu pod kompa instalacji żadnych błędów ciśnienia dobre. filtry od gazu tez zmienione. sterownik silnika nie chce się połączyć z kompem więc nie wiem co z tym zrobić i nie wiem czy są jakieś błędy.
jeżeli ktoś jest z okolicy Katowic i wie jak podłączyć kabel pod kompa o proszę o kontakt
Polo 1,6 AEE 1998r przebieg 214 000
instalacje omvl dream XXI
udało mi się podłączyć pod komputer, kąt otwarcia przepustnicy w granicach 5,4-5,9, więc przeczyściłem i po adaptacji było ok 4,4-4,8.
czasami jak był mocno rozgrzany(włączał się wentylator) podczas jazdy po mieście to obroty falowały i gasł, po adaptacji jeździłem i już tego nie było. będę pisał czy pomogło jak będzie temp ok 0