tak jak w temacie..bo potrzebuje zdjac ta plekse plastikowa zeby zaslepic kontrolke od "niby" niedomknietych drzwi bo swieci sie caly czas...poza tym musze tam wyczyscic tez kurz troszke;p prosze o porady
Jeżdże nisko..leże na glebie..grunt to zawieszenie..
dobra sformuluje pytanie inaczej...swieci mi sie kontrolka od poduszki albo check.,,chce ja zaslepic kawalkiem tasmy czarnej...jak mam zdjac ta szybke przednia od zegarow?zeby byla na wierzku tarcza, wskazowka itd..gdzie sa jakies srubki czy cos,,bo te z przodu niby imbusy male to nie srubki bo kreca sie cos dziwnie a nie odkrecaja,..
Jak wymontujesz licznik z tylu odkrecasz male śrubki i przedni panel razem z szybkami schodzi i masz idealny dostep. Bierzesz noz kuchenny owijasz szmatka i podwadzasz wskazowke od pretkosciomierza i zdejmujesz skale i masz idealny dostep do diody. Diode od Checka chcesz zaslepic tasma izolacyjna czarna ja tez tak mam i jest dobrze.
A jesli chodzi o sama szybke to jest ona na zatrzaskach wsadzona w te kopuly ale nie ma sens tego zdejmować no chyba ze chcesz polerowac
wkoncu ktos konkretny mi odpisal...dzieki wielkie tofik..czekalem az ty napiszesz potem po ponownym wlozeniu tej wskazowki nie trzesie sie ani nic? i da sie ja ustawid idealnie jak bykla..zeby licznik ze oszukiwal z tego powodu...?bedzie git>?