Witam!
Zakupiłem niedawno Polówkę 9N3 w pakiecie firmy tuningowej B&B. Sklepu na ich stronie nie widzę.
Auto wygląda dokładnie tak: http://www.caradisiac.com/Volkswagen-Po ... B-8238.htm
Niestety kupiłem ją z lekko uszkodzoną kratką w zderzaku (dziura). Czy ktoś wie gdzie można taką kratkę dostać? Dodam, że jest ona metalowa. Może można to jakoś naprawić?
Grrr, przez ten zderzak nie mogę wjechać do garażu... :banghead:
to nie jest uszkodzenie - fabrycznie ten zderzak posiada mniej więcej w tym miejscu dziurkę w której siedzi plastikowe kółeczko jako wykończenie otworu
tak jak na foto poniżej, zderzak jest troszkę inny (polo cup) ale tą samą funkcję ma ten otwór spełniać
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2010, 23:00 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Może ktoś już kombinował z tą kratką, ale wycięcie jest rzeczywiście jak napisali Kulon i Aoox technologiczne pod wkręcany uchwyt do linki holowniczej, pozostaje Ci zamówić nową kratkę, pewnie będzie od razu z wykończeniem.
Pablosky
obecnie - Seat Ibiza 1.2TSI DSG Sport 105KM 175Nm
dawniej - 9N3 1.9 TDI Sportline \'06 131KM 283Nm Czerwone jest najszybsze - SEMPER FIDELIS ----------------------------------------------------------------------------------
[colo
Chyba poszukam zderzaka przedniego właśnie od Polo Cup, wygląda całkiem fajnie i pasuje do reszty ospoilerowania.
Przez ten zderzak nie mogę wjechać do garażu, na troszkę wyższy krawężnik (średni zresztą też), nawet progi zwalniające robię z duszą na ramieniu bo już w jeden przywaliłem.
Do tego auto według mnie za bardzo zwraca uwagę na ulicy, mało kto się nie obejrzy... Dla nie których to może być plus, niestety nie dla mnie.
jak wjeżdżasz na progi to po skosie, ja nie mam ani gleby ani nic niskiego i tak robie, tak sie jeździ żeby jak najmniej psuć/zużywać czesci i na glebie też tak jeżdżą także spróbuj;)