Hejka,
czy mając obecnie tzw. wąski zderzak do zamocowania w zamian szerokiego zderzaka z TYŁU potrzebuję dodatkowych elementów, typu jakaś belka, czy coś? czy może mogę zdjąć stary (wąski) i bez problemu założyć nowy (szeroki)?
a ja dodam ze niby jak wyzej wszystko pasi ale zapomnieli panowie jeszcze dopisac ze nadkola plastikowe sa inne w waski i szerokim ... niby nic ale mnie to zaskoczylo i sprawa ma sie tak ze z waskiego na szeroki nadkole zacznie ci wystawac i trza by je przyciac o okolo 5 - 10 mm lub kupic z szerokiego i przelozyc bo roznia sie jeszcze przecieciem gdzies w polowie dlugosci lini zderzaka ... a tak to pasuje wszystko
[quote="Aros"]a ja dodam ze niby jak wyzej wszystko pasi ale zapomnieli panowie jeszcze dopisac ze nadkola plastikowe sa inne w waski i szerokim ... niby nic ale mnie to zaskoczylo i sprawa ma sie tak ze z waskiego na szeroki nadkole zacznie ci wystawac i trza by je przyciac o okolo 5 - 10 mm lub kupic z szerokiego i przelozyc bo roznia sie jeszcze przecieciem gdzies w polowie dlugosci lini zderzaka ... a tak to pasuje wszystko [/quote]
To się zgadza są inne całkiem. ETKA to też potwierdza
Witam mam pytanie odnośnie zderzaka tylnego w obecnej chwili posiadam wąski zderzak 2 częściowy (6n) chciałbym wymienić w najbliższej przyszłości zderzak na szeroki czy z 6n2 zderzaczek podszedłby pod 6n? czy będą jakieś problemy z zamocowaniem ?