Witam. Mam pytanie czy felgi RH 15" 7Jx15 H2 rozstaw 4x100, ET 37, otwór centrujący 63,5mm
z oponami 195/45 wejda do polo 6N na seryjnym zawiasie i nie bedzie problemow z zadnym otworem centrujacym, obcieraniem itd??
Ostatnio zmieniony 28 sty 2010, 12:04 przez Bartosz85, łącznie zmieniany 1 raz.
Chcialem kupic rh 15" ale mi sie nie udalo, moim nastepnym "celem" sa te 14" tylko czy sa warte tej ceny (wydaje mi sie drogo)?? O gustach sie nie dyskutuje dlatego nie pytam czy wam sie podobaja, wystarczy ze mi sie podobaja
te felgi sa beznadziejne moim zdaniem, mam je w swoim aucie, teraz beda jezdzily na zimowkach ale nie wiem czy nie zmienie ich na nastepny sezon na stalowki.
wejdz do mnie na profil zobaczysz jak wygladaja na aucie te fele
To oryginalne felgi vw montowane w lepszych wersjach polo 6n2.
Do polówki technicznie będą pasowały idealnie, nawet śruby z felg stalowych będą odpowiednie
IMHO te 640 trochę drogo za te koła znjadź w tej cenie coś z ładnym rantem
Apropo srub. Nosze sie z zamiarek kupienia srub zabezpieczających. Jakie beda pasowaly do tych felg (stozek czy kula)?? Kolega wyzej napisal ze beda do nich pasowaly sruby typu kula ale bedo pasowaly to znaczy te felgi pod takie sruby sa zrobione czy beda pasowaly to znaczy da sie zalozyc (znam takich ludzi co do wszystkich alu zakladaja kule nawet jak sa na stozek)?? Jaka dlugosc, firma itd??