Witam
Chciałbym zmienić stare świecące na żółto żarówki na ładne białe, które podobno dają ileś tam % więcej światła.
Co i jakiej firmy polecacie? Takie w rozsądnych cenach
PozDrawiaM
PHILIPS XTREME POWER 95zł 2szt - najmocniejsze
OSRAM NIGHT BREAKER 77zł 2szt - obniżona trwałość
Bosch plus 60 extralife - trwałość, mały pobór prądu 70zł 2szt
Te trzy pierwsze najlepiej wyszły w teście!
lub tańsze po 13zł philips premium, tesla plus 30 proc też dobre
zdecydowanie Philips Extreme, używałem w starych lampach i były rewelacyjne. Zdecydowanie podnosiły widoczność, zwłaszcza nocą.
Night Breakery też ładnie świecą, no ale już wiele razy było o tym na forum - obniżona trwałość.
Grunt żebyś nie kupił pseudoksenonu z tesco, ani tym podobnego badziewia.
Bo ani to ładnie wygląda, a zazwyczaj świeci tak że szkoda gadać, zwłaszcza w ciemne deszczowe noce...
Polecam OSRAM NIGHT BREAKER, dobrze się spisują i jak na razie mam pozytywne zdanie, chociaż w wcześniejszym moim aucie Nubira II o wiele lepiej świeciły (pewnie przez gładkie klosze i lekką regulację z mojej strony) dałem za komplet 62zł, na allegro są taniej ale lepiej w sklepie tak mi się wydaję. A co do marketowych to udane były z leklerka za 19zł super white (bańka delikatnie niebieskawa, podobnie jak w firmowych żarówkach)świeciły ładnie, bielsze niż Osrama i miałem je w swoich 3autach i nic nie popaliły (jeden komplet) a teraz siedzą u ojca w nexii i o niebo lepiej widać niż na jakiś zwykłych.