[quote="MiSiEk-GDA"]U mnie co prawda benzyniak, ale też były jaja z odpalaniem i dławieniem, Bogu dzięki skończyło się tylko na świecach i przepłukali mi układ paliwowy, teraz pali ok odpukać i nic się nie dzieje, może u niego też jakaś duperela będzie, nie ma co najgorszego od razu zakładać, choć jak auto zdechnie to człowiek ma różnie czarne scenariusze w bani
[quote="Tony"]dziekuje serdecznie zobaczymy co dalej.ale tez była spina z jednym mechanikiem.wczesniej opisał dane auto. ja natomiast miałem juz je robic,a znalazłem jeszcze kilka innych usterek,i powiedział mi ze wymyslam.poczym pojawił sie konsultat i stanoł po mojej stronie.kolega mechanik powiedział ze jestem bardzo czepialski. [/quote]
Nie czepialski tylko dokładny, a to się ceni, bo robisz jak dla siebie, a nie na sztukę. Takich mechaniorów to mało niestety już teraz jest[/quote]
ta praca tylko na przeczekanie,mysle gora jeszcze pzrez trzy lata wtym porobic jak zdrowie da,niestety musze powoli ztego zrezygnowac.obecny stan kregosłupa niejest najlepszy.lekarz zalecił abym zmienił prace i to szybko. :-(