Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote="dumle"]MiSiEk-GDA
czyli rozumiem że też 3 z przodu czeka cię w next roku? [/quote]
pany, 3 z przodu to już jest :grin:
[quote="kolo"]na ogólnopolski to sie jeździ dzieci płodzić [/quote]
Otóż to :grin:
[quote="Bielo"]ha, a ilu już tak dzieci sobie spłodziło?[/quote]
maziunia+pay
mój Krzysio dzień przed zlotem :P
więcej nie kojarzę

ehhh... moto - też mi się marzy. może kiedyś...
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

widzicie ja słów na wiatr nie rzucam :D wiem że to ślesiński ośrodek reprodukcyjny :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

[quote="czaja"]ehhh... moto - też mi się marzy. może kiedyś...[/quote]

jak to mocne marzenie to dasz radę :D chyba że żona Cię z domu wygoni, bo wojna to i u mnie była mimo że rodziny nie mam jeszcze :D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="czaja"]pany, 3 z przodu to już jest [/quote]
no no nawet na gg kiedyś widziałem, że dyplom z tej okazji dostałeś :crazy: Kuzynowi żona dobry prezent na 30chę zrobiła: zabrala go do strzelnicy i latał z bronią palną :grin:
[quote="kolo"]widzicie ja słów na wiatr nie rzucam wiem że to ślesiński ośrodek reprodukcyjny [/quote]
robimy zakłady na kogo w tym roku padnie ?? :grin:
[quote="dumle"]jak to mocne marzenie to dasz radę chyba że żona Cię z domu wygoni, bo wojna to i u mnie była mimo że rodziny nie mam jeszcze [/quote]
niby i tak, ale kurna na coś człowiek też pracuje, nie same rachunki kredyty itd. i jak jest cień możliwości by spełnić marzenie to trza działać :assasin:
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[quote="MiSiEk-GDA"]i jak jest cień możliwości by spełnić marzenie to trza działać :assasin:[/quote]
tylko te marzenie jest dość kontrowersyjne jeśli musisz być odpowiedzialny, a tato musi bo ma rodzine i tu jest klops, ale idzie się dogadać zawsze, bo ciężko komuś odmawiać realizacji marzeń, aczkolwiek moja kobieta ledwo to przełknęła i w ogóle ze mną o moto nie gada nie mówiąc o jeżdżeniu :D
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

[quote="MiSiEk-GDA"]
robimy zakłady na kogo w tym roku padnie ?? :grin:
[/quote]

spokój :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="dumle"]tylko te marzenie jest dość kontrowersyjne jeśli musisz być odpowiedzialny, a tato musi bo ma rodzine i tu jest klops, ale idzie się dogadać zawsze, bo ciężko komuś odmawiać realizacji marzeń, aczkolwiek moja kobieta ledwo to przełknęła i w ogóle ze mną o moto nie gada nie mówiąc o jeżdżeniu [/quote]
czy kontrowersyjne to nei wiem :) na bank mega szybkie hehe, kwestia jakim jesteś człowiekiem, jak masz już swoje lata i jak pisaliśmy dziś szaleńczy okres za sobą, to dasz radę, a prawda jets taka że jak coś ma się stac to i samochodem też możesz mieć wypadek i sie zabić, kwestia kilku róznych czynników, na które nie masz wpływu, kude nawet przy goleniu możesz się zabić :crazy: jak zatniesz nie to co trza czy wyłaząc z wanny :grin: Nie mów, że się z Tobą nie chciała przejechać ?? nawet nie wolno nie szalejąc ?? ja bym z czystej ciekawości zobaczył jak jest bo motorem nigdy w zyciu nie latałem :) ale jako kierowca bym się bał chyba, ale to z racji tego, że mój stary omal się nie zabił na motorze za młodu i to też nie ze swojej winy, bo pijak go rozjechał, ale bariera psychologiczna już jest
[quote="Bielo"]spokój [/quote]
jeśli myslisz że było to pisane w jakimś kontekście to małe sprostowanie : NOŁ :amen: bo wielu ludzi tam przeciez będzie
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

właśnie szczur zrobił mi mono głośniki :D tylko lewy kanał działa :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[quote="MiSiEk-GDA"] Nie mów, że się z Tobą nie chciała przejechać ??[/quote]
powiedziała że nigdy nie wsiądzie, przenigdy :D a moto tylko z okna widziała bo nie chce mieć z nim nic wspólnego :D

raczej 90% dziewczyn nie chcą by ich facet kupił sobie moto, jak nie wierzycie to zapytajcie swoje i zobaczcie reakcję :) (mowa tu o poważniejszych związkach)
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

[quote="MiSiEk-GDA"]
jeśli myslisz że było to pisane w jakimś kontekście to małe sprostowanie : NOŁ :amen: bo wielu ludzi tam przeciez będzie[/quote]

:piwo:

[quote="kolo"]właśnie szczur zrobił mi mono głośniki :D tylko lewy kanał działa :D[/quote]

uuu... lutowanie teraz czy nowy kabel ?
Obrazek
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

[quote="dumle"]aczkolwiek moja kobieta ledwo to przełknęła i w ogóle ze mną o moto nie gada nie mówiąc o jeżdżeniu [/quote]
z czasem jej przejdzie. jest takie powiedzenie: pomalutku, śliniąc główkę, wyp........ słonik mrówkę :crazy:

A co do marzenia o moto, to może jak kiedyś sie człowiek wyplącze z kredytów itp. historii to może coś się pomyśli.
[quote="MiSiEk-GDA"]kwestia jakim jesteś człowiekiem, jak masz już swoje lata i jak pisaliśmy dziś szaleńczy okres za sobą, to dasz radę, [/quote]
widziałeś jak na snowboardzie śmigał?? szaleńczy okres zanim? co ty gadasz. on dopiero zaczyna. wiadomo że na moto można spokojnie jeździć, ale korci co jakiś czas odkręcić manetkę na full. miny innych uczestników ruchu są bezcenne.
[quote="MiSiEk-GDA"]ja bym z czystej ciekawości zobaczył jak jest bo motorem nigdy w zyciu nie latałem ale jako kierowca bym się bał chyba, [/quote]
ja musiałbym sobie przypomnieć jak to jest. nie jeździłem dość długi okres, a jazdy ogarem, nie można zaliczać do jakichś poważnych sukcesów :grin:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="dumle"]powiedziała że nigdy nie wsiądzie, przenigdy a moto tylko z okna widziała bo nie chce mieć z nim nic wspólnego

raczej 90% dziewczyn nie chcą by ich facet kupił sobie moto, jak nie wierzycie to zapytajcie swoje i zobaczcie reakcję (mowa tu o poważniejszych związkach)[/quote]
w sumie racja, ja znam tylko jeden zwiazek , gdzie kumpela i jej maż na ścigaczach latają, przez motory się poznali i zaręczyli :grin: także wyjatki od zasady też są, ja swojej nie pytam bo wie że nie jestem moto fan ale jakbym powiedział, że kupuje z 200-300 konne auto to by to samo było :crazy:
Ok 21 mineła zamykam bajzel i idę na parking, zamelduje się z chaty :piwo:
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

[quote="dumle"]raczej 90% dziewczyn nie chcą by ich facet kupił sobie moto, jak nie wierzycie to zapytajcie swoje i zobaczcie reakcję (mowa tu o poważniejszych związkach)[/quote]
to mam za żonę ewenement. bo kiedyś żeśmy rozmawiali o moto i mówiła że sama by pojeździła :) ale mnie by nie dała kupić "ścigacza" hehe.
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

A mi gardło wysiadło :( ledwo gadam. Zdążyłem wrócić z uczelni,po drodze do apteki i czas się kurować. Pozdro robaczki i spokojnej nocy! :bye:
T
Tony
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Tony »

tylko nadal w polsce jest brak kultury ze strony kierowcow czterech kólek dla scigaczy ,noi motorki czasami tez przeginaja.wyskakuja z nienacka.trzeba bardzo uwazac
V ZLOT   PKP  2010
VI ZLOT  PKP  2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA

Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 ,  9n 1.9TDI     
:  Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”