[quote="dumle"]tylko te marzenie jest dość kontrowersyjne jeśli musisz być odpowiedzialny, a tato musi bo ma rodzine i tu jest klops, ale idzie się dogadać zawsze, bo ciężko komuś odmawiać realizacji marzeń, aczkolwiek moja kobieta ledwo to przełknęła i w ogóle ze mną o moto nie gada nie mówiąc o jeżdżeniu [/quote]
czy kontrowersyjne to nei wiem

na bank mega szybkie hehe, kwestia jakim jesteś człowiekiem, jak masz już swoje lata i jak pisaliśmy dziś szaleńczy okres za sobą, to dasz radę, a prawda jets taka że jak coś ma się stac to i samochodem też możesz mieć wypadek i sie zabić, kwestia kilku róznych czynników, na które nie masz wpływu, kude nawet przy goleniu możesz się zabić :crazy: jak zatniesz nie to co trza czy wyłaząc z wanny

Nie mów, że się z Tobą nie chciała przejechać ?? nawet nie wolno nie szalejąc ?? ja bym z czystej ciekawości zobaczył jak jest bo motorem nigdy w zyciu nie latałem

ale jako kierowca bym się bał chyba, ale to z racji tego, że mój stary omal się nie zabił na motorze za młodu i to też nie ze swojej winy, bo pijak go rozjechał, ale bariera psychologiczna już jest
[quote="Bielo"]spokój [/quote]
jeśli myslisz że było to pisane w jakimś kontekście to małe sprostowanie : NOŁ :amen: bo wielu ludzi tam przeciez będzie