Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote="dumle"]krzychu20
a jak go zamocowałeś? i czy dałeś pastę termiczną pod spód?[/quote]
No po odklejeniu radiatora pasty troche było ;)
A zamocowałem go przyklejając kołeczki poxipolem na płytke zachowujac odległosc od rezystorków itp :blush2:
Nie miałem taśmy termoprzewodzacej ani kleju :glare: Jak bedzie czas to uderze do sklepu z kompami albo do elektronika po klej termoprzewodzacy bo chyba najlepszy by był
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

Post autor: Michał88 »

U 3 z przodu to już starość :bye:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="dumle"]ja już się oswoiłem z tą myślą, bo jak ktoś będzie się mnie pytał ile mam lat to powiem dwadzieścia dziesięć [/quote]
raczej normalna kolej rzeczy, nie ma co scen robić :grin: najwyzej będzie jak w tym serialu 39,5 :grin:
[quote="Michał88"]U 3 z przodu to już starość [/quote]
Tak jak pisałem wcześniej stary człowiek i może :) choć fakt z wiekiem masz wbite w jakieś łażenie po imprezach itd. i inne rzeczy Cię już bawią
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

Post autor: Michał88 »

[quote="MiSiEk-GDA"]choć fakt z wiekiem masz wbite w jakieś łażenie po imprezach itd. i inne rzeczy Cię już bawią[/quote]

Mimo rocznika 88 mnie już to tak od 2 nie kręci.
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

[quote="MiSiEk-GDA"]i inne rzeczy Cię już bawią[/quote]
i też na inne możesz sobie pozwolić, bo za studenta to dylemat, czy ostatni grosz na pasztet czy na flachę, a teraz tylko kawior, koks, dziwki i motocykle :D
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="dumle"]
i też na inne możesz sobie pozwolić, bo za studenta to dylemat, czy ostatni grosz na pasztet czy na flachę, a teraz tylko kawior, koks, dziwki i motocykle :D[/quote]

Buhahahha :rotfl:
:grin:
x
xdavvex
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: xdavvex »

Krzysiek - pamięc radia ogarnieta :) masz piwo u mnie :)
Mój kawałek szarej blachy

Gdzie zaczyna się pasja tam kończy się ekonomia.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ślesin 2012
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="xdavvex"]Krzysiek - pamięc radia ogarnieta :) masz piwo u mnie :)[/quote]
Huehue :D ;)
A temat piszczenia ?
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

w ogóle to właśnie, nie chwaliłem się (a lubię się chwalić jak to na narcyza przystało) obczajcie co dziadek na desce potrafi (filmik z wyjazdy do francji na deskę w tym roku):

http://www.youtube.com/watch?v=F7h05OMw ... tu.be&hd=1

ja jestem ten w niebieskiej kominiarce/kurtce
x
xdavvex
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: xdavvex »

[quote="krzychu20"][quote="xdavvex"]Krzysiek - pamięc radia ogarnieta :) masz piwo u mnie :)[/quote]
Huehue :D ;)
A temat piszczenia ?[/quote]

po tym jak sie wkurzyłem i powyrywałem kable, zajechałem do domu , porobilem wszystko jeszcze raz jest malyna. tylko ze skrzynia do wymiany... membrana chyba w dupe dostała... ale na razie gra:P
Mój kawałek szarej blachy

Gdzie zaczyna się pasja tam kończy się ekonomia.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ślesin 2012
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="dumle"]i też na inne możesz sobie pozwolić, bo za studenta to dylemat, czy ostatni grosz na pasztet czy na flachę, a teraz tylko kawior, koks, dziwki i motocykle [/quote]
kurde szejk dosłownie :grin: wiesz zależy wszystko jak zarabiasz :grin: bo jak niektórzy mają na przykład zawód syn to i za studenta szaleją, ale takie coś to krótkie nogi ma :grin:
[quote="Michał88"]Mimo rocznika 88 mnie już to tak od 2 nie kręci.[/quote]
mnie w sumie chyba od 4,5 - 5 lat teraz jak mam balować to najlepiej jakaś domówa siesta hehe, że jak dasz w ogień to jest od razu gdzie zakimać czy coś :grin: zresztą teraz jak idziesz na imprezę i widzisz nachlaną dzieciarnię: to nie dzięki wolę sobie w chacie winampa odpalić przy browarze w domu :grin: albo posłuchać sobie muzy podczas jazdy samochodem, 3 razy lepsza impreza :crazy:
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

Spadam po Chipsy do stony :grin:

Trzymajta się
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="dumle"]w ogóle to właśnie, nie chwaliłem się (a lubię się chwalić jak to na narcyza przystało) obczajcie co dziadek na desce potrafi (filmik z wyjazdy do francji na deskę w tym roku):

http://www.youtube.com/watch?v=F7h05OMw ... tu.be&hd=1

ja jestem ten w niebieskiej kominiarce/kurtce[/quote]

:good:

[quote="xdavvex"]po tym jak sie wkurzyłem i powyrywałem kable, zajechałem do domu , porobilem wszystko jeszcze raz jest malyna. tylko ze skrzynia do wymiany... membrana chyba w dupe dostała... ale na razie gra:P
[/quote]
Haha z radości za bardzo w piec dałeś :jester: :grin:
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[quote="MiSiEk-GDA"]bo jak niektórzy mają na przykład zawód syn to i za studenta szaleją, ale takie coś to krótkie nogi ma :grin: [/quote]
no to fakt, zapomniałem że niektórzy tak mają, szkoda tylko że takie łatwe pieniądze nie dają tyle szczęścia co zarobione i wydane na swoje marzenia (czyt. moto) :D zresztą bogacz na studiach nie ma lekko bo się odnaleźć nie może zbytnio w towarzystwie (przynajmniej na politechnice, może na prywatnych jest inaczej) :D
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

[quote="MiSiEk-GDA"]
[quote="Michał88"]Mimo rocznika 88 mnie już to tak od 2 nie kręci.[/quote]
mnei w sumie chyba od 4,5 - 5 lat teraz jak mam balować to najlepiej jakaś domówa siesta hehe, że jak dasz w ogień to jest od razu gdzie zakimać czy coś :grin: zresztą teraz jak idziesz na imprezę i widzisz nachlaną dzieciarnię: to nie dzięki wolę sobie w chacie winampa odpalić przy browarze w domu :grin: albo posłuchać sobie muzy podczas jazdy samochodem, 3 razy lepsza impreza :crazy:[/quote]

a ja lubię pójść gdzie grają spoko muzę i ze znajomymi walnąć w dance, a z nachlaną dzieciarnią sie jeszcze nie spotkałem bo ochrona zawsze dowody na wejściu sprawdza i małolatów brak ;)
'87 rocznik :hello:
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”