[quote="shao"]Jak zadzwonie z chaty to bedzie taniej niz zadzwonic do Ciebie z komorki jak bede w PL [/quote]
ano bo stacjonarne to chyba tak samo jak w US i A tanie takie są, nie to co u nas

kurde jak mi się nic nie chce i ziewam ale chyba nie pójdę dalej kimać, bo mnie Kasia ubije

dzwoniła, że w robocie system się jej rozwalił i wywalili ich na chatę, także będę musiał pojechać i porobić tam parę rzeczy w tym pokoju jak na przykład wstawić gniazdko w ścianę, bo w tej chwili jest taki patent, że nie ma gniazdka tylko do kabla wychodzącego z puszki dokleił ktoś kabel robiąc z niego od razu przedłużacz :doh:
[quote="polakotek"]A jemu wyslalam takie pisemko, ze raczej dostanie nowy telefon [/quote]
I dobrze tylko żeby był mądry i od razu go gonił w ludzi, bo E52 to tragedia :crazy: tak jak większość Nokii ostatniego czasu, chociaż teraz tą Lumią 800 się bawiłem jak byłem w Wawie to całkiem nawet sensowna gdyby nie durny patent wkładania karty sim połączony z klapką od ładowarki oraz to że zerżnęli z iphone, to że bateria tam na stałe siedzi i tylko serwis może zmienić