[quote="dumle"]narazie dość o cyckach bo się przesyt zrobi, wróćmy do rzeczywistości, czyli naszego kochanego kraju i naszej stolicy, oto piękne podsumowanie:
[quote="dumle"]narazie dość o cyckach bo się przesyt zrobi, wróćmy do rzeczywistości, czyli naszego kochanego kraju i naszej stolicy, oto piękne podsumowanie:
Skąd wiesz, ze od obrotu? Skarbówka robi różne świństwa. Oglądałaś ostatnio Państwo w Państwie? Gdzie ludzie mieli kupione jakieś navary Pick Up na ciężarowe, a po jakimś czasie (nie pamiętam) Przyszedł urząd i stwierdził, że samochody są za krótkie o długośc uja i mają w środku popielniczke więc zakwalifikowali jako osobowe i 1 500 000 mln muszą zapłacić?
nie kłóć się, ona wie lepiej, przecież sama ciągle powtarza nie oceniajcie mnie po okładce, ale ona po zdjęciu potrafi Ci zapewne wszystko od podstaw wytłumaczyć
[quote="Wiewióra"]Misiek ciało kobiety jest bardziej kuszące w ładnej bieliźnie niż bez [/quote]
Nie mam nic przeciwko a co posiadasz taką ?? Ale co prawda to prawda :amen: Tylko kobiety na ulicy w tym nie chodzą, a jak już chodzą to wygląda to co najmniej dziwnie lub najstarszy zawód świata
Cholera jak mi się nie chce iść do roboty na 13
Z Urzedem Skarbowym po prostu nie ma zartow, procedury sa w miare jasne i nawet jak to nie bylo od obrotu to pewnie kare jakas dostali. Ludzie sobie olewaja, mysla, ze wszystko da sie odkrecic, a potem jest placz.
Adrian_Malbork
To nie tak. Żeby auto było zakwalifikowane do pełnego odliczenia VAT, wymyślili sobie, że długość paki musi wynosić minimum 50% długości auta.