[quote="Eltor"]łanie
kita rządzi
wywal foie z szyb i zapodaj białą felgę lampki tylne hella black magic i będzie git[/quote]
Folia będzie ale inna zupełnie czarna . Tylne lampy albo 6n2 albo diody . A co do felg to jeszcze nie wiem czy będą białe czy zostaną tylko oddane do regeneracji i z powrotem na srebrny .
Jamnik - Sportowa Wersja Kreta "Jeżeli wszystko jest pod kontrolą - jedziesz zbyt wolno"
Dzisiaj jadę z dziewczyną stanąłem na światłach patrze dziadek z tyłu z auta wybiega i znowu puka w szybę ale od razu mu powiedziałem ze ma tak być zaczął się tylko śmiać i 2x ok pokazał i pojechalismy xD
Jamnik - Sportowa Wersja Kreta "Jeżeli wszystko jest pod kontrolą - jedziesz zbyt wolno"
[quote="Muniek91"]Dzisiaj jadę z dziewczyną stanąłem na światłach patrze dziadek z tyłu z auta wybiega i znowu puka w szybę ale od razu mu powiedziałem ze ma tak być zaczął się tylko śmiać i 2x ok pokazał i pojechalismy xD[/quote]
:rotfl: :rotfl:
Widzę nowe alu wpadło
Jest wiele lepiej niz było- powodzenia w dalszych działaniach :victory:
[quote="krzychu20"]est wiele lepiej niz było- powodzenia w dalszych działaniach [/quote]
jest o milion razy lepiej niż było auto rzuca się w oczy w pozytywnym znaczeniu słowa, po tamtym wieś tuningu została tylko jedna para drzwi i tłumik ze zderzakiem z tyłu, które wiem, że na dniach będą wymieniane. No i jest kupa śmiechu z tej kity jak widać :good: :crazy:
wow! dziś chwilę po 11:00 dostał zderzak do rąk własnych a przed 20:00 już foty pomalowanego zdesia na aucie. Dobre tempo! :oki: Niech dobrze służy. Pozdro!
PS. Gusia mówi, że szeroki w macie wygląda lepiej niż w ori lakierze u mnie... :niewiem: