nie, nie odebrane
nawet nie wiem czy już sprawne, bo nie mam czasu się tym interesować, mam nadzieje, że będę miał czas po 20.06 go odebrać i wybrać się na Event :mrgreen:
usterka jest na tyle upierdliwa, że wolę żeby chłopaki go mieli dłużej i nim jeździli po bułki i wrócił już 100% sprawny
auto po odebraniu było sprawne a kilka dni przed Rothenburgiem zaczęły się fochy :-(
podczas trasy do Rothenburga było w miarę ok, ale droga powrotna to była jakaś masakra :banghead:
średnio przez te 260km gasł podczas jazdy co 10km i nie szło odpalić, postał 2-3min odpalał i jazda dalej
udało się wrócić na kołach tylko i wyłącznie dzięki chłopakom z Wolfsgruppe
po przyjeździe od razu w poniedziałek miałem od Krzycha drugi komputer sterujący na testy, efekt ten sam
auto zawiezione do Genowefy i standard, auto nie gaśnie, dopiero chyba tydzień temu pierwszy raz zgasło, ale nie idzie zdiagnozować usterki, bo zaraz odpala i nie ma błędów w kompie :banghead:
teraz został wymieniony czujnik położenia wału, ale jaki jest wynik trudno powiedzieć, bo może się okazać że nie gaśnie a jak odbiorę znowu zacznie :doh:
tęsknię za swoim ABF'em