[quote="adik300i"]Tak wyglądają na białej 6N2 [/quote]
6N
CUPy są ok, ale Borbety lepsze Według mnie na wąskich auto ma swój urok i już teraz wygląda dobrze, teraz wystarczy kosmetyka, może zmiana koła na coś ciekawszego w przyszłości
[quote="JuStIcE"]Według mnie na wąskich auto ma swój urok i już teraz wygląda dobrze, teraz wystarczy kosmetyka, może zmiana koła na coś ciekawszego w przyszłości [/quote]
[quote="PublicEnemy"]JuStIcE dobrze prawi :piwo: [/quote]
:piwo: Sam mam białe 6N, więc trochę w temacie jestem A co do dachu, ja nawet folię kupiłem, ale zniszczyłem ją niestety Tak czy siak idzie do oklejenia
Jedno z najładniejszych polówek na forum, nie ma tu za dużo zbędnych pstrykatych rzeczy, jest w miarę prosto ale i bardzo ładnie, fajnie wygląda na wąskim zderzaku. Powodzenia w dalszych modyfikacjach.
pierwsze jazdy juz poczynione, pierwsze otarcia katalizatora za mną jest jeszcze sporo do zrobienia, przede wszystkim geometria oraz ocieranie kół przy maksymalnym skręcie. plan minimum na ten sezon można powiedzieć wykonany, teraz będę chciał ogarnąć sprawy blacharsko-lakiernicze, a reszta czas pokaże...[/quote]
Jak bedziesz dawal dystans daj przod i tyl,bo moze smiesznie to wygladac.Twarde odboje na tyl i powinno grac.
Stare stwierdzenie sprawdzilo sie w 100% gleba i kolo i wiecej nic nie trzeba
PublicEnemy przedni znaczek mam zamiar robić tak samo,powiedz mi tylko czy w macie to robiłeś czy może półmat,połysk? Polo jak dla mnie świetnie się prezenci!