Stasiu bardzo ładny ten twój biały krążownik, no i dieselek a to są dopiero silniki na medal wszelkie zmiany które wprowadziłeś na plus :good:
Pozdrawiam serdecznie :bye:
Odrazu widać że auto z rejestracjami PKE. Boże, Ty widzisz i nie grzmisz. Przecież jak widzę, te wynalazki z okolic Kępna w wydechami jak rynny i wyciętymi na odpier*** zderzakami to mnie krew jasna zalewa. Kula się to powoli, a huku, trzasku narobi jak Zetor bez tłumika. Powiedz mi, czym kierowałeś się zakładając taki wieśniaki tłumik, który nic kompletnie nie daje, prócz dźwięku?
Aoox
huku nie robi , zakładając go nie myślałem o dzwięku tylko o wyglądzie a skoro stary tłumik się rozleciał to postanowiłem kupić coś innego , oczywiście to nie jest wynalazek z Kępna , a co do wyciętego zderzaka to będzie wyprofilowany bo kolega co
wspawywał trochę za dużo wyciął .
polo91
Spisuje się dobrze , jeden uchwyt trzeba było przenieść bo nie pasował , ale wszystko gra .
A co do filmiku to się nie zastanawiałem nad tym .
Jeszcze będę wymieniał tylne łożyska , szczęki hamulca , gumy stabilizatora , końcówki drążka kierownicy , i parę innych rzeczy .
Jak w poprzedniej sesji pisałem o myśli nad przeniesieniem aku , decyzją jest że pozostaje pod maską i oczywiście będzie zmieniony na mniejszy bo ten traci żywotność .
Wymiana szczęk , pomalowałem bębny na czarny mat.
Miałem małe problemy z jednym kołem bo coś je blokowało i nie chciało wejść na nowe szczęki , zaczynam myśleć nad zmianą na tarczówki ,i doszły nowe łożyska.
Dziś dołączyłem nagranie mojej poli , zamieściłem w pierwszym poście.
Narazie tylko takie , ale jak będzie więcej czasu to się postaram na coś więcej .
Przed ostatnimi dniami trochę mi się nudziło i postanowiłem co nie co zmienić .
Na pierwszym ostrzale poszła plastyki tylne - boczne ( z siwego na czarny )
Długo się zastanawiałem nad półką przy biegach sporo czasu i pracy włożyłem w to
I w końcu zapadła decyzja , skaja zerwana wygładzone pomalowane y wypolerowane na połysk i tak się prezentuje
nowa półka .
[quote="Eltor_"]dobry filmik a nagraj jaki ma dźwięk na tym tłumiku[/quote]
Ten filmik , to taka próbka aby zobaczyć jak mi wyjdzie itd...
ale będzie inny tylko czekam na dobrą pogode , bo narazie strasznie wieje i czasem popaduje , no i najważniejsze autko zakurzone , najpierw mycie , polerka i nagrania .
Ale spokojnie cierpliwości . :piwo:
[quote="stekvw"]Przed ostatnimi dniami trochę mi się nudziło i postanowiłem co nie co zmienić .
Na pierwszym ostrzale poszła plastyki tylne - boczne ( z siwego na czarny ) [/quote]
Co do malowania. Podkład jakiś dawałeś?