aniula24

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: PaY »

ja uzylem w 6n2 maziuni lakier do bębnów i zacisków :)
przód na czerwono a tyl na czarno ;)
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy
Wyróżnienie]
Derby na PJ
[img]http://
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: aniula24 »

aha :) dzieki za informacje :) mialam pod reka tylko ten pomarancz to wykorzystalam, a na przyszlosc o czarnym bede pamietac :grin:
Awatar użytkownika
gad
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: gad »

Ja malowałem czarnym hammerite ponad dwa lata temu i dalej świetnie się trzyma. :good:
Awatar użytkownika
rat4
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: rat4 »

Aniula, fajna pola widać że pałasz do niej uczuciem, podziwiam cię bo jesteś kobietą i tak bardzo dbasz o samochód (osobiście nie znam żadnej kobiety, która by się interesowała samochodem w tak dużym stopniu :good: :yahoo: )
Podoba mi się oświetlenie, mam zamiar kupić te same przyciemniane kieruneczki bo z tyłu już mam przyciemnione, auto zadbane i o to chodzi, będzie ci długo służyło tylko na skrzynię trzeba uważać.
Nie podoba mi się: odblaski na tylnym zderzaku...
Póki co to w pierwszej kolejności usuń rudą bo z rdzą jest jak z górą lodową; to co widzimy to tylko 1/9 jej objętości... :D potrafi zająć dużą powierzchnię w krótkim czasie także kasę zbieraj priorytetowo na blacharkę bo potem koszty wzrosną o reperaturki i inne bajery...
pozdrawiam i powodzenia w planach co do ulepszania poli :wave: :heart: :blush2:
civic r18a2/407 1,6 HDi
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

rat4
dziekuje za taka mila wypowiedz :) nio wyjatki takie jak ja sie zdarzaja,kocham auta wewnetrzne, zewnetrznie,nie boje sie ubrudzic sobie raczek przy autku,pytam jesli czegos nie wiem i ciagle sie ucze, taka jest ta moja motoryzacyjna milosc, Pola to tylko jej maly kawalek :)

Co do odblaskow,dobrze ze zwrociles na nie uwage, bo wiesz zalozylam je,choc tez mi wcale sie nie podobaja, bo przy takich ciemnych lampach jakie mam z tylu,ktore nie maja odblaskow wydawalo mi sie ze trzeba je miec i tak tez slyszalam wiele razy...dostalam je w komplecie z lampami.

Wiem wiem ruda czeka, poki co zamazalam to zeby sie az tak w oczy nie rzucalo, ale jak wroce z urlopu to bede juz pieniazki odkladac i jak najszybciej sie postaram to zrobic bo szczerze mowiac patrzec na to nie moge :( w prawym tylnym nadkolu juz mam dziure :(

szukam teraz zderzaczka na przod w jakiejs okazyjnej cenie, bo na tyl szeroki juz jest a chce wszytsko razem zrobic:ruda,zderzaki i polerka i gdyby nie kasa to juz dawno by bylo zrobione , ale wkoncu sie Pola doczeka :)
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

aniula24
no ruda to priorytet, szczegolnie przed sezonem zimowym poprostu musisz to zrobić, bo po zimie będzie juz po wszystkim, tylko reperaturki Cię poratują :)

ruda to jest cos najgorszego co może spotkac samochód, silnik można wymienić i jeżdzi się dalej, a rudą wyleczysz to po latach znowu wyjdzie... :banghead:

dlatego teraz sprowadzilem sobie polasa z Wloch, zimy nie widzial to i blacha w idealnym stanie, bez najmniejszego ogniska korozji :) ale coś za coś, na dachu zaczyna schodzić klar od słońca, to wizyta u lakiernika mnie nie ominie :)

Ogolnie Aniula dbasz o autko i to się ceni, ja chyba też sobie dzisiaj pomaluje bębny na czarno i zaciski na czerwono :)

pozdrawiam !
P
PEDRO
Newbie
Newbie

Post autor: PEDRO »

aniula24 a może by tak pomalowac bebny pod kolor samochodu?? ja tak mam i nawet fajnie to wyglada (mamy ten sam kolor autek i ten sam silnik ;) ) pozdro i fajne autko masz
Awatar użytkownika
adr0444
Konkretnie zainteresowany

Post autor: adr0444 »

polo fajnie sie prezentuje... szacun dla właścicielki... tez nie znam zadnej przedstawicielki płci pieknej tak dbającej o szczególy w aucie :) ja bym zmienił kierownice... nawet dla bajeru zalozyl bym z wersji z poduszka powietrzna bo o wiele lepiej wyglada :)
Sprzedam części do POLO 86c coupe/steilheck
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

[quote="adr0444"]nawet dla bajeru zalozyl bym z wersji z poduszka powietrzna bo o wiele lepiej wyglada :)[/quote]
dokladnie, gdybym kupil 6N bez poduch, od razu zalozylbym kiere z wersji z poducha, wizualnie prezentuje sie znacznie lepiej, ale co wazne lepiej lezy w dłoniach, jest ciensza...

to samo zrobilem w swoim mk3 kiedys :) wrzucilem kiere z airbagiem :)
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

PEDRO
tak tak widzialam Twoja Poloweczke,komentowalam nawet bo mi sie bardzo podoba :) hmm te malowanie pod kolor autka nie jest zle, ale ja raczej wole jednak kontrastujacy kolorek poki co :)

adr0444
Paffcio
tak,tak o zmianie kierownicy juz myslalam, mam na oku taka jedna nawet :) ale to jeszcze nie teraz ;) narazie priorytetem jest szukanie zdrzaczka do przodu szerokiego,bo na tyl juz jest i po urlopie wziecie sie za ruda :)

dziekuje Wam wszystkim za mile slowa:)
Awatar użytkownika
Fasolka
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Fasolka »

[quote="rat4"]nie znam żadnej kobiety, która by się interesowała samochodem w tak dużym stopniu [/quote]
Ej, a ja!? :beee:

[quote="aniula24"]szukam teraz zderzaczka na przod w jakiejs okazyjnej cenie[/quote]
Tylko przypadkiem nie kupuj w okazyjnej cenie bez kratek, bo pozniej za kratki zaplacisz wiecej niz za sam zderzak...

Jeśli chodzi o bębny i zaciski... JA bym zrobiła bębny na czarno, a zaciski w kolor auta. Mam u siebie niebieskie zaciski i jest super! :)
było Polo 6N2[/b] 1.4 16V,weitec, kolektor dolotowy i przepustnica z AUB 101KM, hella led,lakier z maserati
I miejsce Polo Zlotu 2006
Miss Zlotu 2006
II miejsce Polo Zlotu 2007
Miss Zlotu 2007
II miejsce najlepsze nagłośnienie Zlotu 2007
A3 1
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

wiem wiem mam pojecie o tym jaki ten zderzak kupic, a piszac okazyjna cena mialam na mysli taka okazje jak z tylnym zderzaczkiem ,ktory jest ok a za dobra cene dostalam:)
Sprawe bebnow i zaciskow juz tu obgadalismy i jednak zostaja tak jak sa, taki mi sie kontrast podoba :) choc Wasze pod kolor autek tez sa fajne :)
Awatar użytkownika
Fasolka
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Fasolka »

[quote="aniula24"]taki mi sie kontrast podoba choc Wasze pod kolor autek tez sa fajne[/quote]
cóż za dyplomacja... :grin:
było Polo 6N2[/b] 1.4 16V,weitec, kolektor dolotowy i przepustnica z AUB 101KM, hella led,lakier z maserati
I miejsce Polo Zlotu 2006
Miss Zlotu 2006
II miejsce Polo Zlotu 2007
Miss Zlotu 2007
II miejsce najlepsze nagłośnienie Zlotu 2007
A3 1
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

Fasolka
nie, nie to nie dyplomacja, tylko naprawde podoba mi sie to i to i wlasciwie moglabym raz tydzien miec tak a drugi znow inaczej :P

-- 01 Wrz 2009, 12:15 --

Napisu POLO wreszcie nie ma :

Obrazek

Piekny sloneczny poniedzialek - takie tam sobie stare, zwyczajne oko :
Obrazek

nie ma pieniazkow zeby kupic Poli jakies super ladne oczy,dlatego postanowilam sciagnac stare :
ObrazekObrazekObrazek

i troszke je zmienic, maznelam czym było pod reka:
Obrazek
i tak oto wyszlo,wydaje mi sie ze Poli tak lepiej :)
ObrazekObrazek

a potem jeszcze uszczelnilam silikonem sobie kieruneczki boczne i tylna lampe,bo parowaly jak cholera
Obrazek

i tak minal mily poniedzialek z Pola :) :) :)

a co do przyciemniania przednich lamp to powiedzcie mi czy mozna zamalowac i tu,czy ma to wogole sens i jesli tak to jak to sie ma potem do przegladu i panow policjantow :Obrazek

Pewnie zaraz mi powiecie dlaczego zajmuje sie drobnostkami a nie ruda, to odrazu mowie , ze po dokladnym obejrzeniu auta okazalo sie ze prawie jego pol jest do zrobienia i zastanawiam sie czy w takim razie nie pomalowac go calego,odrazu tez chce dac zderzaki szerokie,zeby wszystko za jednym zamachem zrobic.Pieniazki w kazdym badz razie sukcesywnie odkladam na ta prace, ale nie ma ich tak duzo jakby sie chcialo i ruda musi poczekac...
b
balcarek_xxl
Kontakt:

Post autor: balcarek_xxl »

aniula24 można zamalować :) popatrz jak ma np Jujor zrobiony smoked front albo inni :)
Więcbork 2008 / Poraj 2008 / Ślesin 2009 / Pławiniowice 2009 / Istebna 2009/2010 / Kozienice 2010 / Pławniowice 2010 / Istebna 2010/2011 / Ślesin 2011 / Nysa 2011 / Ślesin 2012 / Ślesin 2017 

Kozienice 2010 -  2 auto zlotu

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”